Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
12.12.2018

Вольфганг Мьоссінгер відвідав НТУ Дніпровська політехніка

За ініціативою та особистим запрошенням ректора НТУ «Дніпровська політехніка», академіка НАН України Геннадія Півняка університет відвідав Генеральний Консул ФРН у Донецьку /офіс Дніпро/ пан Вольфганг Мьоссінгер

Пан Консул провів змістовну цікаву зустріч зі студентами фінансово-економічного факультету спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та учнями Українсько-Американського ліцею. Діалог відбувався з цікавих питань місії дипломатів та їх завдань у сучасному світі. Пан Консул торкнувся напрямів роботи амбасадорів, підкреслив універсальність фахівців з міжнародних відносин, відкрив несподівані аспекти особистого життя дипломатів. Торкалися теми репутації і секретів успішності, ротацій та профілей у соціальних мережах, питань безпеки України та шляхів вирішення конфліктів. Саме ці софт-навички, як зазначив проректор з міжнародних зв‘язків Олександр Шашенко, повинен опанувати студент, який у майбутньому не хоче опинитися за межами технологічної реальності та цифрого суспільства знань. 


На завершення ректор Геннадій Півняк відзначив, що Дніпровська політехніка створює усі умови для розвитку особистості у міжнародній спільноті завдяки тривалій та надійній кооперації із зарубіжними партнерами. 

Нам поталанило послухати досвідченого дипломата, виваженого політика, суспільного діяча, інтегратора та менеджера Вольфганга Мьоссінгера!

P.s. За 5 годин після зустрічі пан Мьоссінгер відправляється у Різдвяні дні свят! Сподіваємось, що брендові шоколадки та інші подарунки від Дніпровської політехніки підсолодять подорож!

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт