Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
26.11.2018

Чергова зустріч з абітурієнтами

В НТУ «Дніпровська політехніка» 24 листопада пройшов День відкритих дверей. Незважаючи на морозний ранок, на захід завітало чимало абітурієнтів. Разом з батьками та друзями молоді люди прийшли познайомитися з нашим університетом. 
Для гостей презентували спеціальності, за якими здійснюватиметься прийом у 2019 році, та розповіли про особливості вступу. Крім того, абітурієнти мали змогу зустрітися та поспілкуватися з провідними вченими та професорсько-викладацьким складом на випускаючих кафедрах.
Кожна кафедра підготувала власний стенд з детальною інформацією про навчання та перспективи.

Для електротехнічного факультету День відкритих дверей став дещо незвичайним. Крім профільних кафедр з майбутніми студентами про перспективи професій електроенергетичного спрямування поспілкувались представники енергохолдингу ДТЕК, а саме ДТЕК «Дніпровські електромережі» – стратегічний партнер Дніпровської політехніки за багатьма спеціальностями, підприємство є одним з системоутворюючих для національної економіки України. 
Дуже важливо, що провідні роботодавці беруть активну участь в ознайомленні нашої молоді з сучасними потребами ринку праці ще на етапі вибору професії, бо це додає абітурієнтам впевненості у правильному виборі фаху, допомагає визначитися з реально затребуваною спеціальністю.
Ми щиро вдячні нашим партнерам за активну позицію та допомогу у формуванні стратегічного кадрового резерву національної економіки України, шляхом заохочення випускників шкіл до опанування інженерно-технічними спеціальностями, зокрема, спеціальністю 141– «ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА» в НТУ «Дніпровська політехніка» як провідного закладу вищої освіти регіону за електроенергетичним напрямком.

 


ІАЦ НТУ «Дніпровська політехніка»
Кафедра систем електропостачання НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото Володимира Туркульця, відеостудія «Юність» 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт