Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
04.10.2018

Візит Аташе Посольства Франції

Сьогодні, 4 жовтня, до нашого університету прибула делегація представників Посольства Франції в Україні- Аташе з питань співробітництва у галузі французької мови Фабріс Пето та Аташе з питань наукового і університетського співробітництва Сільвен Ріголе. 

Цього сонячного жовтневого дня відбулася зустріч французьких делегатів з керівництвом Дніпровської політехніки.
На зустрічі обговорили питання поточного стану Франко-українського співробітництва НТУ «Дніпровська політехніка», перспективи щодо підвищення ефективності університетського та наукового співробітництва Дніпровської політехніки та вищих навчальних закладів Франції. Також торкнулися теми реалізованих та майбутніх проектів Українсько-французького центру НТУ «Дніпровська політехніка» у рамках Року французької мови в Україні.
Академік НАН України ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Геннадій Півняк розповів гостям про можливості й досягнення нашого університету. Потужний вектор роботи направлено на перспективний розвиток і постійне вдосконалення. Геннадій Григорович зауважив: «Ми сподіваємось знайти спільне рішення щодо подальшої співпраці. Ваші пропозиції знайдуть відгук у нашому університеті».

Делегати висловили інтерес до нової назви університету та стрімкого розвитку освітньої і наукової сфер. Важливим фактом стало існування Українсько-французького центру, бо знання мови відкриває нові можливості.
У розмові також взяли участь проректор з міжнародних зв’язків професор Олександр Шашенко, начальник науково-дослідної частини Роман Дичковський, директор Українсько-французького центру Євгенія Солдатенко.


ІАЦ НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото відеостудії «Юність» & Юлії Левенець


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт