Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
04.07.2018

Ти також можеш отримати диплом європейського ЗВО на базі НТУ "Дніпровська політехніка"


Учора, 3 липня, відбулася знакова подія для Центру українсько-польської співпраці і для всього нашого Національного технічного університету "Дніпровська політехніка". 

Студенти, які брали участь в унікальній програмі "Живи в Україні – навчайся у Польщі", отримали підготовку за спеціальністю: «Транспорт і експедиція» напряму «Логістика» у Вищій банківській школі (м. Вроцлав). Цей заклад вищої освіти - один з основних партнерів нашого університету. До того ж, студенти пройшли прекрасну підготовку із польської мови у Центрі українсько-польської співпраці. Результатом став захист робіт, на якому усі учасники програми отримали оцінки «добре» та «відмінно». 


Щиро дякуємо керівникам цього проекту професору Р.О. Дичковському, професору І.О. Тарану, професору О.І. Шарову, доценту Ю.М. Пазиніч, які прекрасно організували процес навчання, та викладачам. Окрема подяка студентам кафедри Управління на транспорті НТУ «Дніпровська політехніка», які взяли участь у програмі та гідно представили наш університет при навчанні закордоном.
Бажаємо успіхів нашим випускникам та подальшого професійного зростання!!! 

Також запрошуємо усіх, хто хоче отримати диплом польських університетів за даною програмою, безпосередньо на базі Національного технічного університету "Дніпровська політехніка". Набір бажаючих взяти участь у програмі розпочався 01 липня 2018 р. 

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: +380500492030; +380970492030; +380730492030


Центр українсько-польської співпраці 
НТУ «Дніпровська політехніка»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт