Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
18.06.2018

Готові до сучасних викликів

Отримання вищої освіти – важлива інвестиція у майбутнє особистості, оскільки, пов’язане з таким не відновлювальним ресурсом як час, який витрачається на навчання. Наші студенти, розуміючи цей виклик сьогодення, з особливою відповідальністю підійшли до підготовки своїх кваліфікаційних робіт. Це виявилося і на підготовчих етапах, коли обиралася тематика майбутньої дипломної, і безпосередньо у процесі написання роботи. 

Цього року випускники, мабуть, відчували додаткову відповідальність, оскільки вони є першими бакалаврами-менеджерами, які отримують диплом нашого університету вже в оновленому статусі – Національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Зрештою, це не тільки додаткові можливості, пов’язані із залученням до програм подвійних дипломів, міжнародних стажувань, участь у запровадженні дуальної освіти, реалізація компетентнісного підходу в процесі навчання, що дозволяє формувати саме такі результати навчання, які затребувані ключовими ринковими стейкхолдерами. 

Аксіома – бути випускником «Політехніки» означає відповідати додатковим вимогам, зокрема, демонструвати широкий рівень ерудиції, креативності, менеджерської майстерності, обізнаності, що й робить наших студентів конкурентоспроможними на ринку праці.

Захист дипломних робіт бакалаврів, який на нашій кафедрі розпочався сьогодні, показав, що студенти готові до цих викликів. Стає доброю традицією захищати дипломи англійською мовою, яка є міжнародною для ділового середовища. Вільне володіння іноземною мовою – значна конкурентна перевага. І це добре розуміють наші студенти. Невипадково чотири роботи сьогоднішні доповідачі – Анастасія Наконечна та Валерія Сітковська (група МНм-14-1, керівник к.е.н., доц. Ю.С. Папіж); Дарія Мазур (група МНм-14-3, керівник к.е.н., доц. М.І. Іванова) та Владислав Мозолєв (група МНм-14-2, керівник доц. А.В. Дуднік.) – презентували англійською мовою. 

Роботи студентів стосувалися таких питань, як логістика, мотивація персоналу та зовнішньоекономічна діяльність підприємства. Окрім цікавих змістовних доповідей члени ДЕКу та присутні отримали вичерпні відповіді на питання, що торкалися розроблених тем.
Хочеться окремо підкреслити, що на захисті дипломних робіт були присутні представники кадрової служби однієї з великих торгівельних мереж нашого міста – «Сільпо». Отже за результатами сьогоднішнього захисту наші випускники мають всі шанси отримати цікаві пропозиції щодо працевлаштування та початку побудови успішної кар’єри.

Щиро вітаємо наших випускників, зичимо їм попутного вітру в їх майбутньому професійному житті, а також вдалого вступу на спеціалізації нашої кафедри, що дозволить отримати наступний рівень вищої освіти «Магістр». 


Інтерв’ю випускниці Сітковської Валерії
https://youtu.be/2k6fdXURbpg
Відеоматеріали відеостудії «Юність»


Інформація кафедри менеджменту
Фото Артема Гусака

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт