Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
29.05.2018

Запрошуємо до участі у Першому міжнародному Форумі «Борисфен-2018»

З нагоди Міжнародного дня р. Дніпро, з метою привернення уваги до її екологічного стану та реалізації державної політики у сфері водопостачання та водовідведення, поліпшення екологічного стану водних об’єктів та якості води, поступового переходу України на альтернативні джерела енергії, управлінням житлово-комунального господарства та комунальної власності Дніпропетровської обласної ради за участю ГО «Агенція регіонального розвитку та інвестицій», КП «Агенція з управління проектами» ДОР» відбудеться Перший міжнародний форум «Борисфен-2018». Програма Форуму передбачає проведення конференції, дискусійної панелі та виставки сучасних технологій у галузі водопровідно-каналізаційного господарства (ВКГ) та відновлюваної енергетики.

Мета форуму: на підставі обговорення й обміну досвідом розробити стратегію щодо раціонального використання водних ресурсів, сприяння захисту водойм, поступового впровадження передових технологій відновлюваної енергетики у водопровідно-каналізаційне господарство.

Завдання форуму: всебічний аналіз проблематики водопровідно-каналізаційного господарства, розробка й реалізація реальних проектів із модернізації очищення стічних вод та заміни обладнання, що дозволить поліпшити якість питної води і заощадити на енерговитратах, розробка перспективних проектів та механізмів, стосовно залучення коштів інвесторів, міжнародних фінансових установ, підвищення екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища, створення стимулів та умов для переходу галузі ВКГ на раціональне використання й економне витрачання енергоресурсів, мінімізації техногенного впливу стічних вод на водні ресурси.

Місія форуму: привернення уваги до нагальних проблем галузі водопровідно-каналізаційного господарства, екологічного стану водних об’єктів, раціонального використання водних ресурсів, збереження та захист водного середовища, зменшення споживання реагентів та електроенергії, що сприятиме позитивному впливу на навколишнє середовище та впровадження альтернативних джерел енергії.

Форум присвячено актуальним питанням водопровідно-каналізаційного господарства, підвищенню якості послуг із водозабезпечення та водовідведення, обговоренню реальних дій для залучення інвестицій у галузь ВКГ та пошуку шляхів збереження водних джерел.

У рамках форуму відбудеться панельна дискусія, яка дозволить акцентувати увагу на проблемах галузі, стані екології, необхідності впровадження енергоефективних та енергоощадних технологій.

Стратегічний напрямок зацікавленості до цієї теми залучив до заходу керівництво органів місцевого самоврядування, ОТГ, водоканалів, науковців та представників комерційних організацій. Форум відбудеться 6 – 7 липня 2018 року.

Інформацією щодо участі у Форумі можна отримати за телефоном: 
095-79-05-795 Тетяна Палець


Науково-дослідна частина НТУ «ДП»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт