Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.09.2013

Червоноармійські гірники отримали від держави ордени та медалі

У Донецькій облдержадміністрації напередодні Дня Незалежності України та професійного свята шахтарів кращі представники різних професій отримали державні нагороди. Гірники червоноармійських підприємств теж були відзначені державними нагородами. Серед них - Олексій Козлов, генеральний директор ДП «Вугільна компанія« Краснолиманська », який отримав орден «За заслуги» III ступеня. З цієї нагоди ректор НГУ, академік НАН України Геннадій Півняк привітав Олексія Анатолійовича з заслуженою відзнакою. На адресу університету надійшов лист-відповідь:

Шановний Геннадію Григоровичу!

Прийміть слова щирої вдячності за ваші привітання і теплі побажання з нагоди моєї відзнаки.

Ця нагорода дуже цінна особисто для мене та колективу «Вугільної компанії «Краснолиманська».

Але хочу підкреслити, що на моєму шляху до цього досягнення чималий внесок зробили ви особисто і весь викладацький колектив Національного гірничого університету. Адже саме ваш заклад освіти та науки, зміцнюючи висококваліфікованими кадрами гірничодобувну галузь країни, навчає своїх студентів бути знаючими і відповідальними гірничими інженерами, наполегливими і самовідданими професіоналами своєї справи.

Гарантією високого професійного рівня підготовки ваших випускників є чудовий викладацький склад, а також наукова база НГУ, яка формує не тільки сьогоденний імідж університету, але й престиж вітчизняної гірничої науки в цілому.

Напередодні професійного свята працівників освіти, щиро вітаючи, бажаю вам і вашим колегам здоров’я, творчої наснаги та успіхів.

З повагою

Генеральний директор ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська» О. А. Козлов.

rc-WVup3LyY.jpg 

VfIYRcONYDg.jpg


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт