Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
26.12.2017

НГУ отримав новорічний подарунок від зарубіжного партнера – відкрито Центр підтримки академій Cisco НГУ (Academy Support Center, ASC)

Вітаємо керівника Центру підготовки Cisco НГУ проф. Цвіркуна Л.І., інструкторів Панферову Я.В., Бешту Л.В., Бешту Д.О., які своєю працею досягли цього результату.

З метою поширення знань про сучасні інформаційні технології, починаючи з 2013 року, в ЦПІ Cisco НГУ проведено навчання понад 120 викладачів IT-дисциплін шкіл та коледжей.

643.jpg

Це дало можливість створити Академії Cisco у всіх коледжах, що підготовлюють молодших спеціалістів ІТ-галузі  (12 коледжей) та понад 15 школах м. Дніпра і Дніпропетровської області. І цей процес триває.

Центр підтримки академій Cisco НГУ, який відкрито − єдиний у нашому регіоні і найближчих областях (Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Полтавській, Луганській та Донецькій). Такі центри працюють тільки в таких провідних університетах України: НТУ «Київський політехнічний інститут», НТУ «Харківський політехнічний інститут», КНУ ім. Тараса Шевченко, Тернопільській НТУ ім. Івана Пулюя. Тепер такий центр відкрито і в НГУ.

Центр дає більше можливостей залучення талановитих учнів шкіл та студентів коледжей, які орієнтовані на IT-напрям, у вебінарах, олімпіадах, днях відкритих дверей і т.п., які проводить НГУ. 

 

Більш детальна інформація за посиланнями:

http://www.cisco.com/c/uk_ua/index.html

http://cisco.nmu.org.ua/ 

https://www.facebook.com/CiscoNetAcadUA/

 

 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт