Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
13.12.2017

Радіємо за ваші успіхи

На вчорашньому засіданні ректорат, вітаючи студентів і співробітників з нагородами, ректор Г.Г. Півняк наголосив: «Радіємо з вас, за ваші успіхи, за успіхи університету. Працюємо далі, не втрачаємо оптимізму!».

Серед тих, кого вітали – студенти Ігор Гненний (гр. КНітС-15-2) та Дмитро Бобров ((гр. КНітС-15-1). Обом вручено іменні годинники «ЛУЧ», за перемогу на Всеукраїнському конкурсі проектів від вищих навчальних закладів України в рамках ІІ Міжнародного форуму «Innovation Market». Серед 22 проектів наші студенти були відзначені одразу двома спонсорами конкурсу: Vodafone Ukraine та Асоціацією «Інформаційні технології України».

«Срібну медаль НГУ» вручено Ірині Леонідівні Кабаченко, доценту кафедри перекладу, за багаторічну і плідну працю по вихованню студентів, передачі їм якісних знань з німецької мови.

«Почесну грамоту» Кабінету Міністрів України за вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, забезпеченні реалізації державної політики у сфері освіти і науки, активну участь у підготовці фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів та вихованні підростаючого покоління, тривалу і бездоганну працю вручено проректору з міжнародних зв’язків Олександру Миколайовичу Шашенку.

Щиро вітаємо!


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт