Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
13.12.2017

Кафедра транспортних систем і технологій НГУ відзначила 95-річчя

На ювілей кафедри транспортних систем і технологій НГУ завітали її видатні випускники, партнери, друзі.

Відкрив святкове зібрання декан гірничого факультету Володимир Бузило словами привітань. Завідувач кафедри транспортних систем і технологій НГУ Леонід Ширін розпочав презентацію кафедри з її історії, яка бере свій початок з 1922 року. Сьогодні кафедра готує фахівців з розробки родовищ корисних копалин за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавр, спеціаліст і магістр та дає знання з гірництва студентам інших спеціальностей.

Привітав професорсько-викладацький склад кафедри і ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк, зазначивши, що кафедра переходить на новий рівень підготовки кадрів, зокрема, вводить навчання англійською мовою. За високі досягнення в діяльності ректор вручив представникам колективу КТСТ високі нагороди Національного гірничого університету.

Студенти кафедри транспортних систем і технологій НГУ отримали нагороди НГУ з рук проректора з навчальної роботи Юрія Хоменка.

У цей було сказано багато слів поваги і визнання результатів роботи кафедри від колег з НГУ й тих, хто став високим професіоналом завдяки навчанню на кафедрі зі славнозвісною історією. Завершив низку привітань творчий подарунок від народного чоловічого вокального ансамблю НГУ "Обертон".

ІАЦ НГУ

Фото Альони Леонович, відеостудія «Юність» НГУ 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт