Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.12.2017

Професор НГУ – член української делегації на саміті партнерів Cisco в Афінах (Греція)

У кінці листопада відбувся саміт партнерів Cisco (EMEAR Partner Summit 2017) у м. Афіни, Греція. У складі української делегації у цьому великому заході взяв участь заст. зав. кафедри автоматизації та комп’ютерних систем, керівник Центру підготовки інструкторів Cisco, професор Л.І. Цвіркун.

На знімку: делегація України на святкуванні 20-річчя Cisco Networking Academy Program (з Директором Програми академій Cisco паном Харбріндером Кангом).

Цей захід був направлений на обговорення ключових проблем розробки, розвитку та навчання інформаційно-комутаційним технологіям у школах, коледжах і університетах із застосуванням ресурсів академій Cisco. Представляли великий інтерес доповіді на тему: “Інтернет речей: великі дані і аналітика, підключення речей”, DevNet та Network Programmability with Cisco APIC-EM.

Сьогодні парадигма навчання ІКТ змінюється. Академії Cisco можуть допомогти студентам розвинути нові навички, необхідні для розширення потенційних варіантів майбутньої кар'єри.

Учасники саміту отримали досвід участі у «Пакетоні» – новітньому підході в організації навчання ІКТ.

Під час спілкування встановлено контакти зі співробітниками корпорації Cisco Systems, керівниками Центрів з підготовки інструкторів, Центрів підтримки академій Cisco та викладачами університетів США, Німеччини, Греції, Польщі, Швеції, Великобританії, Азербайджану, Казахстану та Грузії, що дає можливість для подальшого співробітництва.

Члени української делегації на зустрічі з віце-президентом Сisco


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт