Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
22.11.2017

Міжнародний проект «Тандем партнерство Німеччина-Україна – академічне самоуправління» на новому етапі реалізації

22-23 листопада в НГУ проходить міжнародний семінар для студентів, аспірантів та докторантів ВНЗ України. З відкриттям чергового етапу розвитку проекту Федерального відомства закордонних справ Німеччини «Тандем партнерство Німеччина-Україна – академічне самоуправління» привітав заступник Генерального консула Республіки Німеччини Петер Шмаль.

Координатор проекту з ТУ «Фрайберзька гірнича академія» Тетяна Пилипцевич виступила модератором міжнародного семінару. У ньому, зокрема, беруть участь канцлер Технічного університету Дрездена Андреас Хандшу, представник Вільного Університету Берліна Маттіас Дорнфельдт, професор Технічного університету Дрездена Хольгер Кусе, студенти й аспіранти українських ВНЗ, а також – ВНЗ Німеччини. Це вже другий міжнародний семінар в НГУ, який цього разу також паралельно проводиться й у Національній металургійній академії.

У ході семінару учасники обговорюють питання студентського самоврядування в німецьких університетах; розвитку професійно-направленої і соціально-орієнтованої діяльності студентського самоврядування; розвитку міжнародної діяльності з зарубіжними органами студентського самоврядування в цілях обміну досвідом і підвищення професійної і соціальної мобільності студентів.

З програмою міжнародного семінару можна ознайомитися за посиланням.

ІАЦ НГУ

Фото Артема Гусака, відеостудія «Юність» НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт