Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
06.11.2017

Співробітники кафедри прикладної економіки та підприємництва відвідали ЕКСПОРТНУ КОНФЕРЕНЦІЮ

Доценти кафедри прикладної економіки та підприємництва Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» Ю.О. Волотковська та В.А. Шаповал взяли участь в експортній конференції «Перспективні ринки збуту українських товаровиробників». Цей захід був проведений Центром підтримки бізнесу м. Дніпро на базі Дніпропетровської торгово-промислової палати за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в межах ініціативи EU.Business Європейського Союзу.
На конференції розглянуто плани роботи Центру підтримки бізнесу м. Дніпро, можливості українських експортно-орієнтованих підприємств на європейському ринку, що не обмежуються квотами безмитного постачання продукції та можливості виходу на інші міжнародні ринки.

Спікери конференції: Перший Секретар Представництва Європейського Союзу в Україні, перший віце-прем'єр Міністра економічного розвитку і торгівлі України з питань Національної експортної стратегії, консультант з економічних питань Посольства Об'єднаних Арабських Еміратів в Україні, віце-президент Міжнародної асоціації турецьких і українських бізнесменів (TUiD) та інші.

Офіційний звіт про конференцію на сайті (перейти). http://cci.dp.ua/events-reader/items/u-dnipri-govorili-pro-osoblivosti-eksportu-ukrajinskix-tovariv.html

Отримана інформація буде використана в лекційних та практичних заняттях кафедри прикладної економіки та підприємництва як основа формування актуальних професійних компетенцій бакалаврів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», а також магістрів інших економічних та управлінських спеціалізацій кафедри. 

Р.S. Якщо Вас зацікавила ця тема – запрошуємо на кафедру для спілкування!




Інформація надана кафедрою прикладної економіки та підприємництва НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт