Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.10.2017

Міжкультурний діалог молоді

З 22 по 27 жовтня у Дніпрі проходить українсько-литовський молодіжний обмін «Open Your Mind, Widen Horizons».

У Дніпрі проходить українсько-литовський молодіжний обмін «Open Your Mind, Widen Horizons», що реалізується в рамках діяльності Ради обмінів молоддю України та Литви за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Координує проект Громадська організація «Європейська молодіжна спільнота», а саме Марина Богуславська – студентка 1-ого курсу магістратури Національного гірничого університету.

Метою проекту є популяризація української та литовської культур в контексті європейської інтеграції шляхом залучення активної молоді обох країн до міжкультурного діалогу.

Молоді Литовської Республіки знайомиться з культурою та звичаями українців (з акцентом на особливостях Дніпра та Дніпропетровської області). В свою чергу, представники Литви діляться своїми знаннями про мову, культуру та історію своєї держави, а також сприяють обізнаності української молоді щодо європейських цінностей та євроінтеграційних процесів загалом.

У неділю та понеділок учасники мали можливість познайомитися ближче, визначити очікування від проекту, взяти участь у квесті та екскурсії по Дніпру, а також зустрітися в представниками литовської спільноти нашого міста.

Молодь з нетерпінням очікує початку нового дня, адже програма насичена цікавими зустрічами, воркшопами і дискусіями. Родзинкою тижня стане екскурсія до селища Петриківка, а також міжкультурні вечори, де буде презентовано всю велич обох культур, а саме пісні, танці та національна їжа.


ІАЦ НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт