Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
18.09.2017

Залучаємо школярів до спеціальності менеджмент

Протягом останнього року кафедра менеджменту активізувала діяльність у двох напрямах: налагодження співробітництва з виробничими, транспортними підприємствами, торговельними мережами Дніпропетровського регіону та розширення сфери наукової діяльності. 

У контексті другого напряму було ініційовано відкриття секції "Менеджмент" у складі відділення економіки у Малій академії наук (МАН). Цього року дана секція запрацює в Дніпропетровській області, а за умови успішного представлення та захисту науково-дослідних робіт учнів-слухачів МАН наступного року буде ініційоване її відкриття на рівні МАН України. 

На початку вересня відбулася перша зустріч викладачів кафедри з учнями шкіл м. Дніпро та Кривого Рогу, на якій представлено спеціальність «Менеджмент», окреслено її підсистеми та складові, презентовано теми науково-дослідних робіт, організовано спілкування в тристоронньому форматі «науковий керівник – вчитель – учень», надано перші завдання для виконання дослідницької роботи. 
Кафедра менеджменту активно підтримує розвиток наукової складової у менеджменті і бачить реальні перспективи знайти оригінальні концепції, підходи, методики та моделі, які дозволять зробити процес прийняття управлінських рішень ще більш ефективним.


Інформація кафедри менеджменту

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт