Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
19.07.2017

Інформує приймальна комісія Гірничого

Вступна кампанія - 2017 набирає обертів. Робота приймальної комісії Гірничого в самому розпалі: триває прийом документів від абітурієнтів. Майбутніх студентів вишу консультують фахівці приймальної комісії, тут облаштовані комп'ютеризовані кабінети для прийому вступників згідно зі спеціальностями, працює «гаряча лінія» відповідального секретаря. Усі етапи вступної кампанії-2017 контролює ректорат Гірничого університету.








Хоча цьогоріч заяви й документи на вступ до бакалаврату подаються в електронному вигляді, але вже зранку біля приймальної комісії НГУ збираються абітурієнти. На цьому тижні з’явилася нова хвиля бажаючих навчатися у найяскравішому і найсучаснішому виші Дніпра. До марафону вступної кампанії приєднуються все нові учасники. Так званий майданчик для вступників в цей час ніколи не буває пустельним. Волонтери Гірничого завжди тут як тут. Під час невимушеної розмови проконсультують, порадять, розкажуть все найцікавіше про цей виш.








Хтось із абітурієнтів вирішує скористатися допомогою фахівців консультаційного пункту приймальної комісії, хтось бажає особисто подивитися, в яких умовах навчатиметься, а інших цікавить загальна інформація про технічні професії, найзатребуваніші та найбільш високо оплачувані у світі. Скільки абітурієнтів – скільки й питань. І це дуже добре, що абітурієнт пішов небайдужий. З такими цікавіше працювати і допомагати їм досягати мети.















У приймальній комісії НГУ сподіваються, та вже й бачать, що першокурсники в прийдешньому навчальному році йдуть до Гірничого добре підготовленими, з ґрунтовними знаннями.








У виші європейського зразка – Національному гірничому університеті впевнено і системно навчають і виховують вітчизняну технічну еліту України, примножують чисельні освітянські та наукові традиції, посідаючи гідне місце серед вищих навчальних закладів нашої держави. У тебе, абітурієнте-2017, є шанс бути учасником цієї команди і, можливо, покращити або привнести конструктив у цей навчальний процес.


Фото Артема Гусака, відеостудія «Юність» НГУ

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт