Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
11.07.2017

Говорю з гордістю: дивіться, заздріть, я – випускник Гірничого!

                 
   « Гірничий, любове моя!...»

«О, мить, зупинися. Ти – прекрасна!» - лунали вигуки у стінах Національного гірничого університету в магічний день трьох сімок – 07.07.2017. Саме так прощалися 42 іноземні студенти-випускники з рідною альма-матер. Всі вони успішно завершили навчання у стінах НГУ і отримали дипломи
бакалавра – 41 випускник:
з Анголи – 12, з Конго – 3, з Малі – 1, з Туркменістану – 6, з Таджикистану – 3, з Росії – 1, з Азербайджану – 3, з Монголії – 8( з них чотири - на «відмінно»), з Китаю -1, із Сирії – 3.
Один представник Анголи отримав диплом спеціаліста.


Дипломи з відзнакою у цей день отримали:
Осор Мягмарханд – фахівець у галузі землеустрою та кадастру;
Бопай Нуржайна - фахівець у галузі землеустрою та кадастру;
Баярмагнай Номундарь – фахівець в галузі переробки корисних копалин;
Ренценсамбуу Мух-Ердене – фахівець в галузі гірництва.

Вручення дипломів відбувалося урочисто. Студенти-випускники гаряче дякували професорсько-викладацькому корпусу університету за отримані знання й висловлювали глибоку та щиру повагу рідній альма-матер – його Величності Гірничому. 






Швидко промайнули ці роки навчання, впродовж яких були і яскраві студентські будні, і насичене пригодами життя, і професійне зростання як спеціалістів обраної галузі.

Навчання в університеті – невелика за тривалістю, але сповнена важливих подій часточка життя цих молодих людей. Але за цей час іноземні студенти окрім міцних знань отримали у Гірничому: щиру дружбу на все життя, відчуття згуртованості, надійного ліктя, командної роботи, неймовірного злету. Тут вони закохувалися, бігали на побачення, співали, танцювали без відпочинку, подорожували, любили Україну, народжували дітей у місті Дніпро. І можна без перебільшень стверджувати, що Гірничий об’єднує людей різних країн і континентів.


Тож ці молоді, впевнені у собі люди красиво й корисно провели цей час, і Гірничий назавжди залишиться в їхньому житті. 

Після всіх урочистостей і на останок була неперевершена фотосесія з усіма атрибутами випускників. Вони сьогодні переможці і господарі НГУ і нехай весь світ почекає, бо ці молоді люди - щасливі.





Гірничий! Сьогодні твої студентські діти відлітають із твоєї домівки. Бажай їм мріяти і досягати, розпочинати всі справи з удачі й завершувати успіхом. І так обов’язково буде, бо по-іншому ви не зможете, ви ж носите горде звання «Випускник Гірничого»!


І цей політ обов’язково буде впевненим і нормальним, а твої сини й дочки повезуть спогади про ці щасливі миті студентського життя у Дніпрі світом.


Фото відеостудії «Юність»
ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт