Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.07.2017

Ми з твоїх долоней ідемо в життя

У Національному гірничому університеті 30 червня за традицією відбулася красива й урочиста подія – прощальний бал випускників.


Незабутній літній вечір у пам’яті сотні випускників дев’яти факультетів гірничого залишиться на все життя. Під вишукану оркестрову музику кружляють пари, даруючи всім атмосферу справжнього балу!



Протягом півроку юнаки і дівчата навчалися класичним танцям і сьогодні залюбки демонструють своє мистецтво. У всіх танцюючих пар є можливість отримати традиційний титул будь-якого балу – Короля і Королеви. За визнанням присутніх, ними обрано випускників Інституту економіки відмінників навчання Поліну Галаган і Владислава Ісаченка. 


Кращим з кращих цього вечора вручили нагороди за відмінне навчання й активну участь в житті університету. То ж головне, чим багаті випускники одного з найкращих вишів України, – знання й активна життєва позиція, завдяки чому Національний гірничий університет за рейтингом «ТОП-200» 2017 року посів шосте місце у десятці кращих ВНЗ України. 


Як естафета поколінь, у першу суботу липня, у Гірничому ще одна подія – традиційна 54-а зустріч випускників різних років. Більше тисячі людей з’їхалися з різних куточків України та із-за кордону до рідної альма матер. Про цю подію докладніше розповімо у наступних інформаціях.


Фото відеостудії «Юність» НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт