Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
29.05.2017

Майбутні менеджери відвідують «PROSTOR»

Студенти ІІІ курсу спеціальності «Менеджмент» побували на ознайомчій екскурсії в мережі магазинів «PROSTOR».

Компанія «PROSTOR» активно реалізує соціальні проекти, керівники її підрозділів охоче діляться знаннями та досвідом з майбутніми фахівцями з менеджменту та логістики. Цього разу ділилися досвідом організації роботи на сучасному автоматизованому складі директор департаменту управління ланцюгами поставок Кирило Ченкалов та начальник відділу інформаційної логістики Галина Черкашина.


На перший погляд, все здається дуже простим і зрозумілим: прийом, розвантаження, зберігання, комплектація, навантаження. Але, як виявилося, за кожним з цих етапів криється величезна кількість процесів і операцій. Під час екскурсії ми дізналися, що електронний документообіг і система штрих-кодів з використанням зчитувальних пристроїв прискорює їх протікання в декілька разів, а якщо налагодити автоматизацію процесів по всій мережі магазинів, то вони будуть відбуватися практично без збоїв і майже без втручання робітників. Це тільки декілька примітних речей, які згадуються одразу.

Капіталовкладення в технології, аналіз рішень у форматі «власне будівництво або оренда», «купити або виготовити власними силами», інвентаризація продукції, розрахунок заробітної плати, ефективність окремих логістичних процесів та інтегральна ефективність ланцюгів поставок – це ті питання, які вивчались на лекційних та практичних заняттях в аудиторіях, але під час екскурсії отримали реальне втілення та практичну значущість.


Організатори заходу змогли не тільки передати величезний заряд енергії, віддачі і любові до своєї справи, а й запалили інтерес до логістики ще більший, аніж він був раніше.

Ми дуже вдячні за відведені для нас цінні дві години часу й отримані практичні знання!

cтуденти ІІІ курсу спеціальності «Менеджмент» 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт