Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
13.08.2013

Кримська практика студентів гірничого

Канака - курорт, розташований біля підніжжя Кримських гір на Південному березі Криму, між містами Алушта і Судак на схід від села Рибальського, у державному замовнику «Канака» у реліктовому ялівцевому гаю. Офіційно це місце не має статусу окремого населеного пункту.



 Національний гірничий університет організовує практику для студентів геологорозвідувального факультету та Інституту гірництва на території Канаки. Під час проведення геологічних та екологічних маршрутів під керівництвом проректора з виховної роботи Юрія Хоменка та викладача Дмитра Приходченка студенти вивчали геологічну будову місцевості, склад і структуру фітоценозу заповідного урочища та прилеглих територій. У 2013 році студентам-перекладачам третього курсу (ФЛ-10-01) також була надана можливість проведення лінгвістичної практики в Криму на базі кримського полігону «Канака». Метою практики було порівняння Піренейського та Кримського півостровів, збір лінгвістичного матеріалу для наукових проектів, які будуть виконуватись з викладачем іспанської мови протягом року. Студенти - геологи відвідали Карабі-яйлу,села Рибаче і Привітне та балку Колюча і до деяких з них приєднались філологи. 

 Студенти - філологи отримали професійний досвід у геологічній галузі, перекладаючи польові книжки, каталог мінералів і розгорнутий звіт про навчальну практику студентів геологічного факультету. Отож ми отримали цінний досвід не тільки у професійному напрямку, але й завітали до мальовничих куточків Криму.

 Слід подякувати адміністрації геологорозвідувального факультету і студентам за добре ставлення до філологів та різноманітне дозвілля. 

 Окрема хочемо подякувати нашему викладачеві іспанської мови Альвіні Валеріївні Гавриловій за ініціативу і позитивний настрій у нелегкій справі з організації і проведення виїзної практики, викладачеві Дмитру Приходченку за індивідуальний підхід до студентів і створення дружньої атмосфери; проректору Юрію Хоменку -  за надану можливість проведення лінгвістичної практики на мальовничому кримському півострові!


 Павлова Аня, Шуліка Катя,  студентки групи Фл-10-01

 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт