Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
27.02.2017

Стали студентами на один день

25 лютого, дощ, похмуро… остання субота зими… Сміливці все ж таки прийшли на побачення з Гірничим. Їх не злякала дощова погода, вони не звернули уваги на примхи природи. Бо на старшокурсників, їхніх батьків очікували викладачі НГУ. Свої двері 25 лютого відчинив знаний університет, аби донести інформацію майбутнім студентам з перших вуст.
 
Абітурієнтів було запрошено до актової зали. Перший проректор НГУ Олександр Азюковський подякував гостям за бажання дізнатися про Гірничий на власні очі, інформував присутніх про історію, традиції, досягнення, можливості та перспективи Національного гірничого університету. Перед старшокурсниками виступали декани всіх факультетів, відповідали на запитання. У цей день присутні на заході змогли ознайомитися з Правилами прийому в 2017 році та особливостями цьогорічної вступної кампанії.



Обмін думками під час презентацій створив атмосферу щирої та дружньої зустрічі. Гості оглянули кафедри університету, лабораторії,ознайомилися із матеріально-технічною базою вишу, відвідали музеї НГУ. Усі бажаючі могли написати фахову олімпіаду. Усе у цей день було, як у студентів. Найбільше гостям сподобалося студентське містечко НГУ. 

Будемо сподіватися, що мрія цих абітурієнтів здійсниться, і вони стануть студентами НГУ не лише на один день, а на всі щасливі п’ять років. 


ІАЦ НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт