Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.01.2017

Як студенти-юристи у Тетянин день дипломи захищали

Українські студенти взагалі щасливчики, бо тільки вони мають два студентських свята: одне перед початком сесії 17 листопада – День студента та друге – Тетянин день після завершення сесії та зимових канікул. Що ж тут казати: від сесії до сесії живуть студенти весело!


У цей святковий день студенти-юристи НГУ захищали свої дипломні проекти. Повезло ж їм! Але нашого студента нічим не злякаєш. По-перше, цей захист найдовше запам’ятається, по-друге, сама Свята Тетяна – заступниця студентів, обов’язково допоможе, по-третє, подвійне святкування сьогодні всім гарантоване.

На захист дипломів, як на свято. Екзаменаційна комісія у повному складі готова до захисту. Голова комісії: Є.В. Большаков та члени комісії: С.В. Грищак, Р.С. Кірін, Є.Г. Шаніна уважно слідкують за виступами. Частина студентів групи М-ПР-15-1,2 заочної форми навчання озброєна знаннями та рветься у бій за перемогою. І не дивно, бо з десяти осіб шестеро сьогодні у цей святковий день захистилися на «відмінно», а четверо отримали оцінку «добре» за свій захист. Оце так подарунок до свята!

А поки тихо: йде захист! Погляньте на ці обличчя студентів-випускників: розумні, впевнені та щасливі. Добігають кінця студентські роки, навчання в НГУ, попереду – ціле життя з дипломом юриста.








Доречно буде додати, що два студенти цієї групи отримують червоні дипломи. Це Дмитро Винокуров, який захищався з теми: «Особливості адміністративного провадження в сфері користування надрами» та Євген Работа – з темою: «Місце міжнародного енергетичного права в системі міжнародного права». Юридичний факультет й увесь Національний гірничий університет пишаються такими студентами, вітають їх з перемогою.








Захист відбувся, але свято продовжується. Сьогодні святкують студенти та чарівні Тетяни. Це ваш день. Приймайте вітання, веселіться, насолоджуйтеся приємним днем серед суворої зими.








Фото відеостудії «Юність»

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт