Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
20.12.2016

Дбаємо про енергозбереження у муніципальній сфері


16 грудня 2016 р. відбулося засідання за круглим столом «Ефективне споживання енергоресурсів - шлях до добробуту країни».

З ініціативою щодо його проведення виступила ГО «Об’єднання Українців «Унікальна країна», основним напрямком роботи якої є реалізація суспільно важливих проектів соціальної спрямованості. 

З доповідями на тему раціонального використання енергоресурсів та енергозбереження у муніципальній сфері на засіданні виступили науковці Державного ВНЗ «Національний гірничий університет», доценти кафедри відновлювальних джерел енергії Олександр Остапчук і Андрій Гребенюк, а також доцент кафедри прикладної економіки Любов Тимошенко. 

В обговоренні актуальних питань ефективного споживання енергоресурсів взяли участь: експерт з енергозберігаючих технологій Артемій Сарін, заступник начальника управління департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Березань, заступник голови ГО «Народний контроль» Юрій Єрмак та інші провідні експерти.


За результатами роботи «круглого столу» розроблено резолюцію, яка стане рекомендаційною базою до цільової програми з енергозбереження та енергоефективності у муніципальній сфері. 

За активну участь у засіданні «круглого столу» «Ефективне споживання енергоресурсів - шлях до добробуту країни» науковці ДВНЗ «НГУ», доценти О.В. Остапчук, А.М. Гребенюк та Л.В. Тимошенко отримали подяки від Голови ГО «Об’єднання Українців «Унікальна країна» В.В. Руденко.





Інформація надана кафедрою прикладної економіки НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт