Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.07.2013

Про наші досягнення пишуть у газеті «Наше місто»

У газеті «Наше місто» від 19.07.2013 у розділі «Соціальна адаптація» опубліковано статтю про навчально-тренувальні спеціальні курси «Маркетинговий менеджмент» за Програмою НАТО-Україна, що проводяться у Національному гірничому університеті при «Центрі маркетингових технологій». Відбором кандидатів займалися працівники Дніпропетровського обласного військового комісаріату.


Загальна тривалість курсів – 350 годин. Тримісячне навчання пройдуть військовослужбовці, які плануються до звільнення з лав Збройних Сил України, а також з військовослужбовцями запасу. Програма, крім аудиторних лекцій та семінарів, передбачала проведення «круглих столів» та практичних занять з провідними фахівцями НГУ. Практичний досвід колишнім військовослужбовцям передаватиме завідуюча кафедри маркетингу Дніпропетровського Національного гірничого університету доктор економічних наук, професор Тетяна Решетілова.

На церемонії відкриття заходу менеджер програми з перепідготовки військовослужбовців за програмою «Україна-НАТО» пан Крістофер Штаудт наголосив, що завдяки даній програмі 78% слухачів курсів змогли реалізувати себе у цивільному житті та влаштуватися на роботу за даним фахом.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт