Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
13.12.2016

Наші у Вроцлаві



ІІІ Наукова Конференція студентів і аспірантів «Generacja – Przesyl – Wykorzystanie GPW 2016»

2-4 грудня 2016 року у місті Вроцлав відбувалася ІІІ Наукова Конференція студентів і аспірантів «Generacja – Przesyl – Wykorzystanie GPW 2016». Цей міжнародний захід організовано нашими давніми партнерами – Технічним університетом «Вроцлавська політехніка» разом із асоціацією польських електриків SEP.



У цій міжнародній конференції брала участь і студентка Національного гірничого університету Тетяна Лябагова, яка навчається за спеціальністю "Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії" (гр. ЕЕ-14-3).

Її доповідь «Wolnoobrotowy generator tarczowy do elektrowni wiatrowej» викликала неабияку зацікавленість у присутніх учасників конференції. Наша Тетяна отримала багато запитань, оскільки тема її доповіді була цікавою і корисною для учасників. Конференція проводилась польською мовою. Студентка НГУ Тетяна Лябагова має відмінні знання не тільки у галузі електротехніки , але й добре володіє польською мовою, тому її доповідь та стаття були високо оцінені польським журі. За свій виступ та статтю Тетяна отримала від організаторів міжнародної конференції нагороду та подарунок.


Також у рамках навчальної програми наша студентка прослухала лекцію з використання електричного апарата MPI530 фірми Sonel й лекцію з комунікації та презентації, яку провела ведуча Радіо Вроцлав.

Польська сторона була гостинною до іноземних учасників наукового форуму, тому для студентки НГУ Тетяни Лябагової провели екскурсію аудиторіями і лабораторіями ТУ «Вроцлавська політехніка». Тож наша Тетяна у Вроцлаві привернула до себе увагу, гідно продемонструвала свої знання та вразила своєю комунікацією. Знай НАШИХ!





ІАЦ НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт