Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
09.12.2016

Футболісти НГУ


10 грудня - Всесвітній день футболу. Збірній команді НГУ з футболу є чим звітувати

Останні 10 років збірна команда НГУ з футболу успішно розвивається. Вона є призером обласних змагань серед вищих навчальних закладів Дніпропетровщини. У змаганнях «Студентські спортивні ігри - 2016» наші футболісти у нелегкій боротьбі вибороли перше місце. Тренує нашу команду тренер – керівник збірної Дмитро Петрович Батечко. До складу збірної з футболу увійшли досвідчені майстри та випускники команди «Дніпро -75», які виступають за команди І та ІІ ліги.
  
Збірна з футболу НГУ – постійний учасник міських та обласних змагань. Вона є фаворитом у студентських перегонах і бере участь у футбольних баталіях за кубок міського голови Дніпра.



Футбол у Національному гірничому університеті – це явище масове, видовищне. Він збирає на стадіоні прихильників та вірних уболівальників. У Гірничому змагання з футболу тривають цілий рік. Змагаються між собою першокурсники, факультети, гуртожитки, викладачі. А кульмінаційним завжди є футбол на кубок ректора. Тож ми сміливо можемо стверджувати, що футбол - це спорт, який об’єднує і загартовує.

Від імені всіх викладачів, співробітників та студентів наша щира вдячність футболістам Національного гірничого університету за популяризацію цього виду спорту, за працю, за наснагу, Всіх зі святом Всесвітнього дня футболу!


ІАЦ НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт