Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
29.11.2016

«ДИПЛОМ за 180 сек.» НАУКА МАЄ БУТИ ЯСКРАВОЮ


28 листопада – кульмінація проекту "Диплом за 180 секунд". До коворкінгу GeoHub (Numo) завітало чимало прихильників освітньої ініціативи: магістри, молоді науковці, викладачі, журналісти. На всіх чекав підсумковий конкурс презентацій від слухачів у форматі "один слайд, три хвилини, зрозумілі формулювання"!
Всім присутнім було представлено спонсорів проекту та членів журі. Цього вечора кожен учасник став повноцінним членом журі. За результатами голосування обирався володар призу глядацьких симпатій.

Слухачі проекту «Диплом за 180 секунд» пройшли всі етапи тренінгових навчань. Вісім сміливців заявили про наміри поділитися своїми науковими дослідженнями з аудиторією й готовими презентувати свої роботи. Компетентне журі визначить найкращу, найзрозумілішу та найцікавішу презентацію, автор якої отримає грошову винагороду та спеціальні призи від спонсорів тренінгу! Поважне журі побажало сміливцям дивувати, прогресувати, надихати, запалювати та отримувати від свого виступу задоволення.

Один слайд, три хвилини, ораторське мистецтво, прості слова, настрій….і всі в очікуванні. Вісім спікерів за жеребкуванням розпочали: Тетяна Демченко з Дніпропетровського національного університету, Кирило Сорокін, Дмитро Притула, Олег Магльона, Іван Мусіхін та Данило Бондаренко з Національного гірничого університету, Альона Машейко та Віктор Семенов з Медичної академії.

Глядачі слухали і насолоджувалися, дарували свої оплески та раділи за ораторів: талановиті, сміливі, емоційні, небайдужі. Вони можуть все, навіть про складне сказати просто і переконати, що і наука може бути яскравою.


IMG_5323.jpg

Всі проекти були різноплановими, цікавими. Глядацька аудиторія цього вечора дізналася про українські міжнародні шляхи, зсувні процеси ґрунтів, IT - технології, медичні препарати, інвестиційні схеми, промислове виробництво і не тільки. Присутні в залі активно реагували на кожен виступ і коментували кожну презентацію. Серед спікерів був, навіть, іменинник. А провести свій день народження у колі однодумців і так драйвово – це дорогого вартує! Проекти презентовано, час промайнув швидко, ніхто не втомився, інформації отримано море! ЦІКАВА ІДЕЯ!

IMG_5345.jpg



Всі учасники отримали сертифікати про проходження тренінгу. Дуже швидко визначилися із переможцями. За перше місце було нагороджено Віктора Семенова, за друге – Олега Магльону, за третє – Данила Бондаренка. Приз глядацьких симпатій отримав Кирило Сорокін за проект «Освіта 360»(«Відкрий очі, поглянь навколо!»).

Проект «Диплом за 180 секунд» був реалізований в рамках гранту від фонду Віктора Пінчука, координатор - Євгенія Солдатенко. Національний гірничий університет став першою освітньою платформою для цього проекту, він був пілотною версією у Дніпрі. Є побажання – не зупинятися, а продовжувати ! Якщо є круті ідеї та пропозиції - WELCOME!




ІАЦ НГУ
Фото відео студії « Юність»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт