Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
19.07.2013

Дипломи з відзнакою отримали магістри НГУ, випуску 2013 року! Вітаємо!

Навіть у спекотний липень вирує життя у Національному гірничому університеті. Схвильований потік абітурієнтів переплітається з не менш схвильованими випускниками. На обличчях останніх радість і смуток одночасно... Невмолимий час, тільки вчора були студентами, безмежно раділи, що стали часткою великого цілого – вузівської сім’ї Національного гірничого університету, одного з найстаріших науково-освітніх закладів в Україні, а сьогодні прийшли на урочисте вручення дипломів.


Цьогорік гірнича алма матер випускає у світ 3095 своїх вихованців лише денного відділення, не враховуючи інший формат навчання. Серед них – шістсот тридцять один відмінник . Найбільша кількість на гірничому факультеті – 115 чоловік, на факультеті інформаційних технологій – 107, і на фінансово-економічному факультеті – 98!

18 липня знаменний день для магістрів різних факультетів – їм урочисто вручають дипломи з відзнакою. Як завжди, теплі напутні слова ректора НГУ, академіка Національної академії наук України Геннадія Григоровича Півняка надихають, піднімають настрій.

У культурно-освітньому центрі університету позитивні емоції сягають свого апогею…

Ольга Авраменко прийшла на урочистості разом з мамою і татом. До речі, її батько теж свого часу навчався у гірничому й отримав дві спеціальності. Сім’я Авраменків безмежно вдячна рідному вузу. «Я особисто у захваті від нашого ректора Геннадія Григоровича Півняка. Коли я закінчував тоді ще ДГІ, його призначили на посаду ректора. І ось вже більше 30 років він успішно веде цей могутній корабель. Нині НГУ завдяки активній позиції керівника відомий в усьому світі», – зазначив Геннадій Авраменко.

Антон Слащов стверджує, що диплом НГУ – це престижно. «Випускник факультету інформаційних технологій, який я закінчив, завжди має високий шанс працевлаштування, бо наші викладачі дали нам ґрунтовну базу знань», - говорить Антон.

Євген Козій, випускник геологорозвідувального факультету планує продовжити наукові дослідження в рідному університеті.

IMG_9472.jpg

Ліка Мушкудіані всі п’ять років не лише відмінно навчалася, а й була активною учасницею громадського життя в НГУ. «Мені університет дав широкі можливості реалізувати себе у всіх видах творчості. Наприклад, у Центрі культури української мови ім. О.Гончара, у студентському прес-центрі. Словом, я щиро вдячна долі і всім, з ким я спілкувалася тут!» – висловилась Ліка.

Надія Гринько, ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт