Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
17.11.2016

ВІТАЄМО!

Чергове засідання Вченої ради НГУ від 15 листопада 2016 року розпочалося урочисто, відбулася церемонія нагородження співробітників. Ректор НГУ академік НАН України, професор Г.Г. Півняк висловив подяку нагородженим від імені багатотисячного колективу Гірничого за наукову діяльність та вручив дипломи лауреатів премії Державного ВНЗ «НГУ» в галузі освіти і науки і почесний знак установленого зразка нашим колегам:









1. Професору кафедри основ конструювання механізмів і машин Ванжі Геннадію Куприяновичу – за навчально-наочний посібник з грифом МОН України «Інженерна графіка».

2. Професору кафедри відновлюваних джерел енергії Шкрабцю Федору Павловичу – за підручник «Основи вітроенергетики».









3. Доценту кафедри відновлюваних джерел енергії Ципленкову Дмитру Володимировичу – за підручник «Основи вітроенергетики».

4. Професору кафедри системного аналізу і управління Ус Світлані Альбертівні – за комплекс навчальних посібників для підготовки студентів напряму «Системний аналіз».









5. Професору кафедри системного аналізу і управління Новицькому Ігорю Валерійовичу – за комплекс навчальних посібників для підготовки студентів напряму «Системний аналіз».


Також на засіданні Вченої ради ректор привітав колег із присвоєнням вченого звання та вручив Диплом доктора технічних наук Інкіну Олександру Вікторовичу та Дипломи кандидатів технічних наук:

Бакутіну Андрію Вадимовичу,

Лутсу Ігорю Олеговичу,

Пустовому Дмитру Сергійовичу,

Причині Катерині Сергіївні,

Шепель Ніні Миколаївні.






















Науковці НГУ привітали своїх колег, лауреатів Державної премії України в галузі науки і техніки за 2015 р Бузила Володимира Івановича та Павличенка Артема Володимировича з отриманням нагород.








Цього ж дня представник Дніпровської ОДА нагородив Державний ВНЗ «НГУ» кубком за ІІІ місце в огляді-конкурсі з фізичного виховання серед вищих навчальних закладів області за 2016 рік.


ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт