Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
11.11.2016

Зустріч студентів з роботодавцями «Перспективи»


Кафедра будівництва, геотехніки і геомеханіки Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» організувала чергову традиційну зустріч студентів будівельних спеціальностей та викладачів кафедри з генеральним директором управляючої компанії «Тауэр Дивелопмент» Корпорації «ПЕРСПЕКТИВА» Олександром Олександровичем Мацюком.


Основною метою цього заходу є спілкування студентів будівельних спеціальностей з роботодавцями, котрі представляють провідні проектно-будівельні організації м. Дніпра.
Наш гість із задоволенням розповів присутнім про перспективи молодих інженерів-будівельників на сучасному будівельному ринку, про необхідний рівень підготовки для успішної роботи за фахом, поділився особистим досвідом професійного становлення та кар'єрного зростання.




Атмосферу відкритості та конструктивності зустрічі додав той факт, що запрошені студенти мали змогу ставити запитання, які стосуються, приміром, потреби в молодих фахівцях, можливостями проходження переддипломної практики, вимогами, що пред'являються до кандидатів, умовами роботи в виробничих і управлінських структурах «Перспективи». Також студентів цікавили питання заробітної платні та перспективи кар’єрного росту.



Підбиваючи підсумки зустрічі, Олександр Олександрович відзначив загальний високий рівень випускників гірничого університету, перспективність і універсальність будівельних спеціальностей нашого ВНЗ та підкреслив, що найголовнішими якостями новоспечених інженерів-будівельників, на його думку, є вміння працювати в команді, творчо мислити і здатність постійно навчатися та грамотно знаходити найбільш цікаві та ефективні технічні рішення.

Дякуємо Вам, шановний Олександре Олександровичу, за цікаву і корисну зустріч!

 
ІАЦ НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт