Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.04.2013

Ганна Жадан – “Queen of Europe”

Студентка-четвертокурсниця НГУ Ганна Жадан стала Королевою Європи (“Queen of Europe”) на першому міжнародному конкурсі “Top Model of the World 2013”.

Незважаючи на високий титул, дівчина у повсякденному житті користується мінімумом макіяжу, але вміє виглядати дуже вишукано. Сама Ганна каже, що полюбляє ламати стереотипи. Хіба не подвигом був її вступ до Донецького національного університету на філологічний факультет (спеціальність «Прикладна лінгвістика»)? Дівчина упродовж трьох років вивчала українську мову й інформатику й після закінчення ДонНУ мала стати викладачем цих дисциплін.

Але не так сталося, як бажалося. Наречений-дніпропетровець (з ним Ганна заручена й у вересні цього року відбудеться їхнє весілля) привіз Ганну до Дніпропетровська і тоді ж дівчина стала студенткою відразу другого курсу Інституту Економіки НГУ.

Ще раніше Ганна брала участь в українських конкурсах «Красуня України 2009» (ввійшла в ТОП-5, красуня талант), «Міс Донбас open 2010» (фіналістка конкурсу), «Мисс Русская Волна 2011» (переможниця). А в цьому році ризикнула позмагатися в престижному конкурсі краси “Top Model of the World 2013”. Так от щодо стереотипів, то й у даному випадку наша студентка-красуня їх зламала ще раз. Останні роки подібні конкурси вигравали, як правило, брюнетки. Ганна ж довела, що високий титул може отримати українка з натуральним русим волоссям (взагалі не підфарбованим)! Цікаво, що вихованням Ганнусі займалася бабуся: водила її до модельної школи, підтримувала всі творчі прояви. Перша подорож за кордон відбулася завдяки участі на міжнародному фестивалі моди в Іспанії.

Перший міжнародний конкурс - “Top Model of the World 2013”, який відбувся у Єгипті, запросив на конкурс незаміжніх дівчат віком від 18 до 26, зростом не нижчих ніж 172 см. Бажано мати якесь хобі (декламація, театр, образотворче мистецтво, спорт), тоді ти можеш претендувати відразу на ТОП-15. У Єгипті потрібно було готуватися два тижні самостійно і два тижні з усією командою конкурсанток.

Запам’ятався Ганні перший вихід на подіум у Єгипті – веселий і драйвовий - у білих сукнях. Цей конкурс нібито й не оцінюється. Але після того, як Ганна з напарницею з іншої країни вийшли удвох і показали руками символ серця, то вже цим завоювали серця журі і публіки. Два чергові дефіле - в бікіні і вечірніх сукнях – поставили українку в ТОП-15. Після конкурсу учасниць у коктейльних платтях Ганну назвали в ТОП-5!

Перемогу дівчині з України допомогли здобути… єгипетські діти, які скандували: «Юкрейн! Юкрейн!» Красуня припала їм до вподоби, скоріше за все, через природність рухів на сцені і внутрішнє тепло, яке вона так і випромінює.

Отож Ганнин наречений одружується не просто на красуні, а на Королеві Краси Європи. Зараз дівчина мріє знятися у голлівудському фільмі, народити п’ятьох хлопчиків, які у майбутньому можуть створити футбольну команду (вона патріотка команди «Шахтар»), і готує для нареченого здорову їжу.

Нещодавно з рук ректора НГУ академіка НАН України Геннадія Півняка Ганна Жадан отримала медаль «За заслуги перед НГУ».

Валентина Шабетя, ІАЦ НГУ 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт