Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.08.2016

НГУ розширив співпрацю з Польщею в гуманітарній сфері

Цього літа кафедра філософії і педагогіки НГУ й Центр гуманітарних та соціальних наук ТУ «Вроцлавська політехніка» стали партнерами.


Професори Ежи Махнач і Юлія Шабанова узгоджують можливості сумісних проектів

Угоду про співпрацю підписано у Вроцлаві завідуючою кафедрою філософії і педагогіки Національного гірничого університету, професором Юлією Шабановою й професором Центру гуманітарних та соціальних наук Технічного університету "Вроцлавська політехніка" Єжи Махначем. Кооперація двох провідних технічних ВНЗ України і Польщі здійснюватиметься у сфері філософії, методології науки, наукової етики та теології.

Першим кроком до реалізації співпраці стало включення професора Юлії Шабанової до наукового комітету Міжнародної конференції, присвяченої творчості видатного філософа 20 століття Едіт Штайн, яка відбудеться у Вроцлаві в жовтні цього року. 

– Сподіваюсь що разом з нашими польськими колегами, зокрема, доктором філософії, професором паном Ежи Махначем, творчою особистістю та знаним науковцем, ми зможемо розвинути гуманітарну сферу у становленні сучасної науки, - зазначила Юлія Шабанова.


Делегація НГУ у ході ділового візиту до ТУ «Вроцлавська політехніка» ознайомилася з історією і культурою Вроцлава – містом, яке зберігає духовність, органічно поєднуючи стародавнє та сучасне мистецтво.


ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт