Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
08.04.2013

«BusinessWeek» по-польски

Міжнародній освітній проект «Бізнес тиждень» реалізується співтовариством, до якого входить понад 90 ВНЗ Європи. Він надає можливість студентам та викладачам обмінятися досвідом за різноманітними економічними тематиками і сприяє культурному обміну між країнами-учасницями.

Студенти гірничого відвідали м. Вроцлав що у Польщі, а саме Вищу банківську школу, в рамках програми «BusinessWeek».Темою цьогорічного «BusinessWeek» було Управління проектами. Одразу хочеться відзначити відповідальність з якою організатори поставилися до проведення цього заходу. Партнером проекту було одне з найкращих в світі підприємств, що займається управлінням проектами PM Group.

 

Склад команди Національного гірничого університету на проекті був наступним: Асистент кафедри прикладної економіки Авдющенко Анна, асистент кафедри менеджменту виробничої сфери Скрипкіна Дарія, студенти інституту економіки Бялош Олексій, Супрун Марина, Медведєв Микита,Тяжельникова Світлана, Куницький Дмитро, Половніков Ілля

Окрім наших студентів у проекті брали участь також представники Польщі, Латвії, Фінляндії, Чехії, Голландії та Бельгії. Для проведення гри учасники були розподілені на 3 інтернаціональні команди. Під наглядом викладачів, кожна команда мала побудувати порт в Африці. До речі гра «Massawa» була створена на базі реальної ситуації, яка склалася під час другої світової війни, а також визнана кращою в світі в сфері управління проектами. По завершенню гри кожен учасник отримав сертифікат.

Окрім освітньої програми за цей тиждень студенти встигли відвідати офіс компанії «PM Group», ближче познайомитися з містом Вроцлав в ході сіті квесту, презентувати кухню своєї країни і відвідати щось притаманне кожній з країн учасниць, розважитися в боулінгу, а також відвідати дискотеку хоча б раз :) Певна річ кожен знайшов собі нових друзів з якими можна підтримувати зв'язок в мережі інтернет.

Усі студенти повернулися сповнені вражень від Польської гостинності, від нових друзів та цікавих місць. Цікаво, що «Бізнес тиждень» в Вроцлаві став останнім виїзним перед тим як Національний гірничий університет відчинить свої двері для студентів з Польщі, Чехії та Бельгії.

Студент группи ЕК-10-1 Половніков Ілля


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт