Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
08.04.2016

В НГУ підписано Меморандум про співпрацю з Бранденбурзьким технічним університетом Коттбус-Зенфтенберг (ФРН)

Фахівці Німеччини з екологічного і ресурсного менеджменту, екологічного планування та охорони навколишнього середовища відвідали НГУ.


До Делегації Бранденбурзького технічного університету Коттбус-Зенфтенберг увійшли декан факультету №4 БТУ Коттбус-Зенфтенберг Міхаель Шмідт, координатор програм з екологічного і ресурсного менеджменту БТУ Коттбус-Зенфтенберг Дмитро Палехов, викладач БТУ Коттбус-Зенфтенберг Ефа Лептін і представник сертифікованого центру аграрної торгівлі, аграрної промисловості та стандартів Німецької спілки міжнародної співпраці (GIZ) Бертольд Хансман.


Під час робочої зустрічі делегації Німеччини з керівництвом НГУ сторони обговорили перспективи, умови та напрямки поглиблення співпраці щодо розвитку спільних освітніх та наукових програм між БТУ та НГУ; тематику спільних навчально-методичних розробок та наукових досліджень; впровадження екологічних «зелених» курсів у навчальні плани університетів. В результаті, складено і підписано Меморандум про співпрацю Національного гірничого університету з Бранденбурзьким технічним університетом Коттбус-Зенфтенберг.



В ході візиту ректор НГУ академік НАН України Генндаій Півняк вручив медаль «За відданість університету» декану факультету №4 БТУ Коттбус-Зенфтенберг Міхаелю Шмідту, а також «Знак вдячності НГУ» координатору програм з екологічного і ресурсного менеджменту БТУ Коттбус-Зенфтенберг Дмитру Палехову і представнику сертифікованого центру аграрної торгівлі, аграрної промисловості та стандартів Німецької спілки міжнародної співпраці (GIZ) Бертольду Хансману.


ІАЦ НГУ

Фото Володимира Корінного (відеостудія «Юність» НГУ)


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт