Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
22.03.2016

На засіданні ректорату вручили нагороди

У Національному гірничому університеті на черговому засіданні ректорату вручили почесні нагороди

 

У нашому ВНЗ є чудова традиція – відзначати і заслужених, і молодих співробітників та представників професорсько-викладацького складу нагородами університету. А нагороджувати, як видно,  є кого, бо майже з кожного засідання ректорату щасливчики виходять з нагородами в руках. Як правило, цих людей ми добре знаємо, вони відзначилися на своїй ділянці наукової чи освітньої роботи і додали чималого особистого внеску у підвищення іміджу НГУ.

На засіданні ректорату 22 березня 2016 року ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк вручив нагороди низці співробітників. Серед них Олександр Безщасний – доцент кафедри аерології та охорони праці, якому вручено медаль «За відданість університету» у зв’язку з особистим ювілеєм – 70-річчям від дня народження.

Медаллю «За відданість університету» з нагоди особистого ювілею і за успіхи у вихованні студентів нагороджена також Наталія Костюк – старший викладач кафедри історії та політичної теорії.

Медаль «Знак вдячності НГУ» отримала з рук ректора разом зі словами великої подяки за успішну роботу в стінах НГУ Надія Ченцова – професор кафедри історії та політичної теорії НГУ.


Завідувача кафедри будівельної, теоретичної та прикладної механіки Дмитра Колосова нагороджено медаллю Динника.

Вітаємо лауреатів університетських нагород і зичимо їм здоров’я, натхнення і нових досягнень у роботі.

ІАЦ НГУ

 

 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт