Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.10.2015

Національний гірничий університет нагороджений дипломом учасника у XІII Міжнародній спеціалізованій виставці «Енергетика в промисловості - 2015»

XІII Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2015» - ключова подія для всіх учасників енергетичного ринку. Вирішення питань державної значимості, подолання кризових рішень в енергетиці об'єднали 22-24 вересня на провідному в Україні галузевому бізнес-майданчику кращих представників енергетичного співтовариства.


Організаторами заходу виступили Міністерство палива та енергетики України і Міжнародний виставковий центр. Серед учасників виставки були представлені як українські, так і закордонні підприємства. В урочистому відкритті виставки взяв участь міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин.


Національний гірничий університет був представлений на виставці великою кількістю власних розробок. Передові наукові роботи університету привернули велику увагу відвідувачів виставки, серед яких були представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, керівники підприємств та бізнесу.

Кульмінацією стало нагородження учасників виставки. В урочистій обстановці Національний гірничий університет нагороджений дипломом, що в черговий раз довело професіоналізм і високу якість наукових розробок.

Інформація надана відділом маркетингу НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт