Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.05.2015

Збагачуємо досвід енергозбереження

14 травня в рамках домовленості з Німецьким співтовариством міжнародного співробітництва у сфері енергоефективності та енергозбереження відбулася лекція для студентів та викладачів Босьяна Крайнча.

У рамках домовленості з Німецьким співтовариством міжнародного співробітництва у сфері енергоефективності та енергозбереження відбулася лекція для студентів та викладачів Національного гірничого університету на тему «ПДСЕР: Заходи, спрямовані на поліпшення якості зовнішньої огороджувальної конструкції будівлі». Лектор - пан Бостьян Крайнч, директор Енергетичного агентства (м. Веленье, Словенія), експерт компанії GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit). Він вже вдруге відвідав наш університет і зазначив, що знайшов у нас обізнаних і вдячних слухачів.

Зокрема, на презентації він звернув увагу на тенденції, напрацьовані міжнародним досвідом, щодо інвестицій в енергозберігаючі проекти, які розробляються саме для побутових потреб.

Лекція проводилася у форматі «Презентація, загальна дискусія. Питання – відповіді». Тож у присутніх була можливість поставити запитання й отримати відповіді.

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт