Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.02.2015

День Інституту електроенергетики НГУ

У Культурно-освітньому центрі Національного гірничого університету відбулися урочисті збори, присвячені Дню Інституту електроенергетики (ІЕЕ).

З вітальним словом виступили директор ІЕЕ, декан ЕТФ професор О.Б. Іванов і декан ФІТ професор М.О. Алексєєв. Вони згадали видатних вчених, які стояли у витоків електротехнічних та комп’ютерно-інформаційних шкіл ІЕЕ. Висвітлили їх досягнення і досягнення, здобуті за останні роки. Побажали колективу ІЕЕ наснаги, творчих та особистих успіхів. Від імені ректорату вони вручили «Знак вдячності НГУ» за досягнення у навчальній і науковій роботі провідним викладачам Інституту доценту кафедри систем електропостачання Ю. А. Папаїці, доценту кафедри електропривода О. В. Балахонцеву та доценту кафедри автоматизації комп’ютерних систем А. В. Бублікову.

Подяки ректора за успіхи у науковій, навчальній та громадській роботі були вручені викладачам Інституту електроенергетики. За високі досягнення у навчанні, творчі здобутки у наукових дослідженнях та міжнародних проектах, за активну участь у громадському житті університету і спортивні результати Подяками ректора та Подяками Інституту електроенергетики нагороджені кращі студенти.

Такі збори стали традиційною подією, яку не залишають без уваги студенти, викладачі і співробітники, а також керівники та працівники інших факультетів та підрозділів університету.

Завершальна частина заходу розпочалась з феєричного концерту, який підготували і провели талановиті студенти та випускники електротехнічного факультету та факультету інформаційних технологій. Співочі і танцювальні принесли гарний настрій і бадьорість духу.

Зазначима, що активну участь у підготовці та проведенні свята взяли організації студентського самоврядування, співробітники Культурно-освітнього центру та профсоюзної організації Інституту.

Щиро вітаємо колектив Інституту електроенергетики із чудовою подією і бажаємо всім викладачам, співробітникам і студентам творчої наснаги і успіхів у роботі і навчанні!

Інформаційно-аналітичний центр НГУ

Фото відеостудії НГУ «Юність»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт