Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
29.12.2014

Театр одного актора «Крик» відзначив 25-річчя

Дніпропетровський академічний український театр одного актора «Крик» – один з найулюбленіших театрів студентів Національного гірничого університету. За їх ініціативи директор, художній керівник і актор Михайло Мельник неодноразово проводив зустрічі у стінах гірничого, зокрема, в Центрі культури української мови ім. О. Гончара, де його вітали з отриманням Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Відомого не лише в нашому місті, а і в Україні Михайла Мельника називають «людина-універсум». За чверть віку життя театру Михайло Васильович не лише створює вистави, він навіть усі свої декорації робить власноруч. Окрім творчості, на плечах актора і менеджерська справа.

Вистави театру «Крик» відверті й глибокі. Їх режисер і актор Михайло Мельник вкладає в них таку силу, яка здатна переродити людину, змінити її погляд на життя. Михайло Васильович любить своїх глядачів. Ювілейний вечір театру він присвятив саме їм. Розповідав про творчий шлях, грав на саксофоні і дарував шоколадні серця. У тому числі й студентам гірничого університету.

Від імені ректорату, викладачів і студентів НГУ народного артиста України Михайла Мельника з ювілеєм театру «Крик» вітали завідувач кафедри історії та політичної теорії, професор Віктор Пушкін з колегами – професором Світланою Ігнатьєвою, доцентом Іриною Цюп’як і старшим викладачем Наталією Костюк.

Більш детально про святкування 25-річчя театру «Крик» дивіться в сюжеті 9 телеканалу.

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт