Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.12.2014

Медаль НГУ вручили заслуженій людині

На засіданні ректорату НГУ 23 грудня 2014 року ректор ВНЗ академік НАН України Геннадій Півняк вручив медаль «Знак вдячності НГУ» керівнику одного з підрозділів інноваційного заводу ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ Геннадію Єсаулову.

- Є люди, за якими стоять колективи підприємств, які багато зробили для розбудови міста і його розквіту. Довір’я громадян вони заслужили конкретними справами. Кожен з цих людей – професіонал у своїй сфері і один з них – це Геннадій Олександрович Єсаулов, - сказав Геннадій Півняк під час вручення нагороди - Геннадій Олександрович - людина відома у нашому місті, металург, практик, має наукові напрацювання у цій галузі. Він кандидат технічних наук, один з авторів патенту «Лінія для виробництва гарячекатаних безшовних труб».

Геннадій Півняк коротко розповів присутнім про інноваційне підприємство ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ і умови праці на ньому. До речі, середній вік спеціалістів на ньому – 26 років. У колективі працює багато випускників НГУ, які проходили там практику, а потім за умовами конкурсу отримали на підприємстві постійне місце роботи.

У 2013 році ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ виплавив перший мільйон тонн сталі. Додамо, що перший мільйон підкорився металургам через 15 місяців після запуску підприємства, і всього через 5 місяців після виплавки попередніх 500 тисяч тонн, тобто вдвічі швидше.

Геннадій Єсаулов подякував членам ректорату і вченій раді за довір’я і нагороду і сказав, що й надалі робитиме свій внесок у співробітництво між НГУ й промисловим гігантом ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ.

ІАЦ НГУ,

фото Володимира Корінного (відеостудія "Юність" НГУ)


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт