Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
08.10.2014

НГУ з робочим візитом відвідав Генеральний консул Федеративної республіки Німеччина в Донецьку пан Детлеф Вольтер

До Національного гірничого університету з робочим візитом завітав Генеральний консул Федеративної республіки Німеччина пан Детлеф Вольтер.

Перший проректор гірничого Петро Іванович Пілов коротко познайомив гостя з історією університету. В Українсько-німецькому культурному центрі пан Вольтер поспілкувався зі студентами, відзначивши високий рівень їхньої підготовки. Директор Українсько-німецького центру НГУ Ірина Яременко познайомила пана консула з основними напрямами діяльності центру, його досягненнями. УНКЦ є першим регіональним партнером Гете-інституту в Києві, який працює відповідно до німецьких культурних та навчальних програм. УНКЦ не лише проводить заняття з вивчення німецької мови, а і навчає студентів німецьким традиціям, особливостям культури і побуту.

У рамках днів німецької культури в Україні і, зокрема, в Національному гірничому університеті пан Детлеф Вольтер поспілкувався з професорсько-викладацьким складом, відзначив досягнення університету в науково-освітній сфері за останні два роки, і пропри непросту політичну ситуацію, побажав успіхів і розвитку в світлі нового Закону "Про вищу освіту".

Завтра в рамках Німецьких тижнів в НГУ пан Детлеф Вольтер відвідає святковий концерт в культурно - освітньому центрі НГУ.

ІАЦ НГУ

Фото Артура Сімутіна (відеостудія «Юність» НГУ)


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт