Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

01.10.2013 Як квіти прикрасили наш університет (ВІДЕО)
Університетська благодійна виставка-продаж квітів пройшла на «ура»!

30.09.2013 Польський професор Стефан Форліч став почесним доктором наук НГУ
НГУ та Вища банківська школа (ВБШ) м. Вроцлава співпрацюють вже більше десяти років. ВБШ - найбільша приватна школа бізнесу у Нижній Сілезії. Упродовж років вона посідає перші місця у рейтингах вищих навчальних закладів Польщі. Так, за рейтингом польського тижневика «Wprost» 2010 року навчальному закладу належить перше місце серед приватних шкіл за профілем управління та бізнесу.

30.09.2013 Квест "NMU-Q"
26 вересня Радою студентів та Комітетом у справах молоді був організован щорічний квест "NMU-Q" для першокурників на знання території університету

27.09.2013 Університет пишається
ЩИРО ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ КОРПОРАЦІЇ NATIONAL INSTRUMENTS

26.09.2013 Студенти й асистенти з ФРН прослухали лекцію в НГУ
Торік група студенті в і аспірантів з Рейн-Вестфальського технічного університету (Аахенський університет, RWTH, ФРН) вперше побувала в Україні і в НГУ на практиці. І якщо хтось думає, що іноземним студентам у нас нецікаво і нема чого навчитися, то той глибоко помиляється. Професор, доктор-інженер Крістіан Німан-Деліус з Аахенського університету, який керував практикою, висловив велике задоволення після її проведення. Особливо пізнавальними для німецьких практикантів виявилися спуски у вугільні шахти, бо у Німеччині вони наразі закриті.

26.09.2013 Відкриття навчально-тренувальних курсів «Бізнес-планування» згідно Програми НАТО-Україна
26 вересня 2013 року відбулося відкриття навчально-тренувальних курсів «Бізнес-планування» згідно Програми НАТО-Україна з перепідготовки колишніх військовослужбовців.

25.09.2013 Червоноармійські гірники отримали від держави ордени та медалі
У Донецькій облдержадміністрації напередодні Дня Незалежності України та професійного свята шахтарів кращі представники різних професій отримали державні нагороди. Гірники червоноармійських підприємств теж були відзначені державними нагородами.

24.09.2013 Випускникам спільної магістерської програми НГУ і Вищої банківської школи (м. Вроцлав, Польща) вручили дипломи
Навчання за цією програмою тривало рік. Одинадцятеро студентів-економістів НГУ здобували знання як у ВБШ, так і в стінах НГУ, де для них викладали польські й українські викладачі.

23.09.2013 Співробітництво між НГУ і ЕУПН отримало своє продовження
Днями до Національного гірничого університету завітала делегація з Есслінгенського університету прикладних наук (ЕУПН) землі Баден-Вюртемберг (ФРН) у складі доцента факультету електротехніки та мехатроніки  ЕУПН почесного професора НГУ Ніколауса Нойбергера, професорів цього ж факультету  Карла-Хайні  Кайзера і Георга Шмідта.

23.09.2013 Ліцеїсти пізнають військове мистецтво (ВІДЕО)
Чергове засідання військово-історичного клубу ім. капітана Андрія Грязнова Національного гірничого університету відбулося 18 вересня в актовій залі військової кафедри НГУ на Набережній Перемоги 38-А. Постійні учасники клубу, студенти і викладачі, цього дня приймали юних гостей з військового ліцеюДніпропетровська. І запропонували їм тему «Танкові війська – головна ударна сила сухопутних військ».


події 2901 - 2910 із 3819
Початок | Попер. | 289 290 291 292 293 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт