Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

23.07.2013 Вітаємо!
Професору кафедри автоматизації комп’ютерних систем Володимиру Шаруді присвоєно звання заслуженого працівника освіти України.

23.07.2013 Програма "Знято" за участю студійців народної кіностудії "Юність" НГУ (ВІДЕО)
У програмі "Знято" на 51 телеканалі в гостях студійці народної кіностудії "Юність" - режисер Юхим Гальпєрін, режисер Сергій Деркач та поет і сценарист Семен Бурда.  

22.07.2013 Екологія – константа міжнародної співпраці
Добровільна екологічна сертифікація у виробничій сфері – напрямок у переліку питань, які обговорювалися нещодавно науковцями двох університетів: Національного гірничого університету, що у Дніпропетровську, та Бранденбурзького технічного університету (БТУ) з міста Коттбуса (Німеччина) в рамках міжнародного співробітництва.

22.07.2013 НАШІ СТУДЕНТИ ПІЗНАЮТЬ БУДОВУ ЗЕМНОЇ КОРИ В ГІРСЬКОМУ КРИМУ
У липні проходить Кримська геологічна практика для студентів гірничого факультету, які закінчили перший курс. Очолює практику завідувач кафедри загальної та структурної геології, проректор з навчальної роботи, професор Юрій Тимофійович Хоменко. До речі, його завзятість, енергійність, батьківське піклування і закоханість у свою справу, вражають і надихають студентів. Ці дні, напевне, для них запам’ятаються на все життя.

19.07.2013 Дипломи з відзнакою отримали магістри НГУ, випуску 2013 року! Вітаємо!
Навіть у спекотний липень вирує життя у Національному гірничому університеті. Схвильований потік абітурієнтів переплітається з не менш схвильованими випускниками. На обличчях останніх радість і смуток одночасно... Невмолимий час, тільки вчора були студентами, безмежно раділи, що стали часткою великого цілого – вузівської сім’ї Національного гірничого університету, одного з найстаріших науково-освітніх закладів в Україні, а сьогодні прийшли на урочисте вручення дипломів.

19.07.2013 На військовій кафедрі НГУ почали прийом дівчат
У Дніпропетровську e Національному гірничому університеті вчитимуть дівчат-розвідниць і танкісток.Як розповів завідувач кафедри військової підготовки НГУ, полковник запасу Микола Кондратюк, крім студентів-хлопців, які отримують економічну та юридичну освіту, кафедра отримала дозвіл приймати на навчання дівчат.

19.07.2013 Дипломи з відзнакою отримали магістри НГУ, випуску 2013 року (ВІДЕО)
Навіть у жаркий липень вирує життя у Національному гірничому університеті. Схвильований потік абітурієнтів переплітається з не менш схвильованими випускниками. На обличчях останніх радість і смуток одночасно... Невмолимий час, тільки вчора були студентами, безмежно раділи, що стали часткою великого цілого – вузівської сім’ї Національного гірничого університету, одного з найстаріших науково-освітніх закладів в Україні, а сьогодні прийшли на урочисте вручення дипломів.

18.07.2013 Випускник НГУ, професор науково-технічного університету м. Тронхейм (Норвегія) Олексій Стовас відвідав альма-матер (ВІДЕО)
Сьогодні ректор Національного гірничого університету, академік НАН України Геннадій Півняк провів зустріч з випускником НГУ, професором кафедри нафтової інженерії та прикладної геофізики науково-технічного університету м. Тронхейм (Норвегія) Олексієм Стовасом.

17.07.2013 Вступна кампанія в НГУ: абітурієнти цікавляться комп’ютерними спеціальностями, а також гірничою справою(ВІДЕО)
Як відзначають працівники приймальної комісії, цього року процес проходить швидше та ефективніше. Завдяки можливості подачі електронних заяв набагато зменшились черги. Звичайно, на початку липня абітурієнти штрумували університет, але вже після першого тижня кампанія проходить без черг і затримок.

17.07.2013 Вручення дипломів на кафедрі гірничих машин та інжинірингу
15 липня на кафедрі гірничих машин та інжинірингу відбулося урочисте вручення дипломів та сертифікатів SolidWorks. Одинадцять магістрів та тринадцять спеціалістів з напряму "Гірничі машини і комплекси", а також сімнадцять бакалаврів з напряму «Машинобудування» отримали дипломи. Талановиті та перспективні студенти були відзначені сертифікатами SolidWorks


події 2951 - 2960 із 3818
Початок | Попер. | 294 295 296 297 298 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт