Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

08.10.2013 ФОРУМ ГІРНИКІВ – 2013: інформація про засідання секцій
У рамках роботи другого дня Міжнародної науково-практичної конференції «Форум гірників» відбулося засідання секцій, де розглядалися актуальні проблеми гірничої галузі, які стоять не лише перед гірниками України, але і багатьох країн світу.

07.10.2013 В НГУ пройшло свято друзів книги
Традиційно в Національному гірничому університеті у форматі Міжнародної науково-практичної конференції «Форум гірників» пройшло свято любителів та поціновувачів книг.

04.10.2013 Покликання – гірник!
Гірник – професія мужніх і сильних духом людей. Гірнича галузь – це фундамент економіки України, основа її економічної незалежності. Гірників різних країн і часів єднають високі традиції честі та братерської допомоги. Зокрема, у Національному гірничому університеті вже кілька років як заклали красиву традицію урочистого посвячення студентів-старшокурсників у гірники.

04.10.2013 У Національному гірничому університеті відкрився новий науковий підрозділ "Лабораторія геомеханіки ДТЕК"
У рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Форум гірників» у житті Національного гірничого університету відбулася визначна подія - керівники компанії ДТЕК і НГУ офіційно відкрили новий науковий підрозділ "Лабораторія геомеханіки ДТЕК".  

03.10.2013 Семінар «Електронні підручники , електронні книги: знайомство з програмами і технологіями»
У Національному гірничому університеті відбувся черговий міжвузівський методичний семінар на тему: «Електронні підручники , електронні книги : знайомство з програмами і технологіями».

03.10.2013 НГУ реалізував проект з семестрового навчання студентів у Бранденбурзькому технічному університеті
Вперше в Інституті економіки Національного гірничого університету реалізовано проект з семестрового навчання студентів у Бранденбурзькому технічному університеті - БТУ (м. Коттбус, Німечина), що був організований відповідно до програми студентського академічного обміну STUDEXA в рамках Угоди про співробітництво між вишами.

03.10.2013 Підготовчі курси НГУ
Набір на підготовчі курси НГУ ( з 14 вересня) триває до 1 жовтня. Запрошуємо учнів 10-11 класів

01.10.2013 Оголошено нові конкурси Дніпропетровської облдержаміністрації для молодих учених
Дніпропетровською облдержадміністрацією дано старт щорічному конкурсу «Молоді вчені – Дніпропетровщині». Виявлення талановитих молодих учених і матеріальне заохочення наукових ініціатив – ось основні задачі цього конкурсу.

01.10.2013 Як квіти прикрасили наш університет (ВІДЕО)
Університетська благодійна виставка-продаж квітів пройшла на «ура»!

30.09.2013 Польський професор Стефан Форліч став почесним доктором наук НГУ
НГУ та Вища банківська школа (ВБШ) м. Вроцлава співпрацюють вже більше десяти років. ВБШ - найбільша приватна школа бізнесу у Нижній Сілезії. Упродовж років вона посідає перші місця у рейтингах вищих навчальних закладів Польщі. Так, за рейтингом польського тижневика «Wprost» 2010 року навчальному закладу належить перше місце серед приватних шкіл за профілем управління та бізнесу.


події 2901 - 2910 із 3827
Початок | Попер. | 289 290 291 292 293 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт