Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

11.12.2014 Круглий стіл на тему "Правова освіта молоді"
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 25 вересня 2014 року № Р-533/0/3-14 "Про затвердження регіонального плану заходів з проведення у 2014 році Всеукраїнського тижня права у Дніпропетровській області" Дніпропетровською облдержадміністрацією спільно з Головним управлінням юстиції у Дніпропетровській області 10 грудня 2014 року було проведено зустріч зі студентами ВУЗів м. Дніпроптеровська, в тому числі і студентами юридичного факультету Національного гірничого університету за круглим столом на тему: "Правова освіта молоді" в приміщенні Дніпропетровської облдержадміністрації.

10.12.2014 Герої серед нас
Студенти гірничого зустрілись з «кіборгами» Донецького аеропорту – Іваном Начовним, Кирилом Недрею, Василем Клименком та Олександром Сергеєвим.

09.12.2014 Візит до НГУ аташе Посольства Франції в Україні
Жіль Маметц, аташе з питань університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні, та Ольга Дорош, представник Агенції «КампюсФранс» і перекладач, 8 грудня побували з ознайомчим візитом в НГУ.

09.12.2014 Університетські нагороди як знак пошани
Під час засідання ректорату 9 грудня було вручено почесні нагороди Національного гірничого університету.

08.12.2014 Аспірант з Анголи захистив дисертацію
Для десятків ангольських фахівців з гірничої справи за майже 20 років Національний гірничий університет став надійним джерелом знань.Навіть покинувши Дніпропетровськ, вони не полишають зв’язки з НГУ.

05.12.2014 Діловий візит до Парижу
У складі делегації МОН України ректор Національного гірничого університету взяв участь у робочій місії, присвяченій Україні, що була організована Міністерством закордонних справ і міжнародного розвитку Франції, Посольством Франції в Україні, Міністерством національної освіти, вищої освіти і науки Франції, Національним центром наукових досліджень Франції, Ради президентів університетів Франції, Радою директорів французьких інженерних шкіл, Агенцією оцінювання досліджень та вищої освіти Франції, Агенцією «КампюсФранс».

03.12.2014 Представник НГУ взяв участь у професійній програмі обміну «Акредитація як інструмент для забезпечення якості освіти» у складі делегації МОН України
Упродовж двох тижнів, з 20 жовтня по 2 листопада 2014 року, у складі делегації МОН України начальник відділу міжнародних зв’язків НГУ Олександр Ковров взяв участь у програмі «Акредитація як інструмент забезпечення якості освіти», яка мала за мету вивчення досвіду акредитації діяльності ВНЗ та навчальних програм в США.

03.12.2014 Візит делегації Національного гірничого університету до технічних університетів Казахстану
З 10 по 27 листопада делегація Національного гірничого університету у складі проректора з міжнародних зв’язків Олександра Шашенка і начальника міжнародних зв’язків Олександра Коврова на запрошення ректора Ж. Адилова відвідала Казахський національний технічний університет ім. К.І. Сатпаєва (м. Алмати, Республіка Казахстан). У ході візиту професор О.М, Шашенко прочитав курс лекцій магістрантам та докторантам, проводилися консультації для професорсько-викладацького складу Гірничо-металургійного інституту КазНТУ. У перспективі визначено напрямки подальшого розвитку двостороннього співробітництва між НГУ та КазНТУ у сфері наукових досліджень та програм мобільності для студентів і аспірантів.

02.12.2014 Студія молодіжної технічної творчості «РобіАвтоматік»
19 листопада в Національному гірничому університеті стартував один з найцікавіших курсів вивчення комп'ютерних технологій та програмування. Курс орієнтований на дітей, які згодом продовжать вивчання робототехніки на більш високому рівні.

01.12.2014 Мінерали відкривають секрети історії
У стінах наукової бібліотеки Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницкього відбулися курси з підвищення кваліфікації для музейних працівників міста за участю І.С. Нікітенка, кандидата геологічних наук, директора Народного музею ім. О.М. Поля Національного гірничого університету.


події 71 - 80 із 471
Початок | Попер. | 6 7 8 9 10 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт