Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

31.03.2011 У Національному гірничому університеті (м.Дніпропетровськ) розпочала роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «РЕЦЕПЦІЯ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ СУЧАСНОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ», організована Національним гірничим університетом.

02.03.2011 Науковці НГУ діляться досвідом з казахськими гірниками
Нещодавно завідувачка кафедри вищої математики, професор О.О. Сдвижкова і професор кафедри будівництва і геомеханіки О.В. Солодянкін взяли участь у засіданні круглого столу у м. Хромтау (Актюбинська обл., Республіка Казахстан) з проблем проходження капітальних гірничих виробок у складних геомеханічних умовах розробки хромітових родовищ Донського ГЗК.

11.02.2011 До 75-річчя кафедри електрифікації гірничих підприємств МДГУ.
З огляду на те, що наука інтернаціональна і в ній не існує кордонів, співробітництво Національного гірничого університету з Московським державним гірничим університетом (МДГУ) триває досить давно.

07.02.2011 Нагороди за визначні досягнення вченим НГУ
Фонд соціального захисту, підтримки і допомоги вченим України та членам їх сімей щорічно підводить підсумки VIII Обласного міжвузівського конкурсу на «Кращу наукову, навчальну, навчально-методичну та художньо-публіцистичну літературу».

25.01.2011 Вчені НГУ створили і впровадили першу в Україні промислову теплонасосну установку для утилізації тепла шахтної води
На шахті «Благодатна» ВАТ «Павлоградвугілля» (ДТЕК) 21 січня відбулося відкриття першої в Україні і найпотужнішою на всьому пострадянському просторі теплонасосної установки.

17.01.2011 Школа молодих вчених
Уперше у Національному гірничому університеті 17 січня розпочалися заняття для вчорашніх вихованців НГУ, які залишилися в лабораторіях різних кафедр вивчати науку далі.

Мічиганцям цікаві лесові грунти України
У рамках реалізації проекту фонду цивільних досліджень (CRDF), що передбачає проведення аналізу стабільності лесових ґрунтів в Україні, НГУ відвідав доцент Мічиганського технологічного університету, кандидат інженерно-геологічних наук Томас Уммен. Він розповів нам про свою частину досліджень в проекті, над якою разом з ним працює професор НГУ Дмитро Рудаков. За словами науковця з америки, головна мета візиту – це робота зі збору та аналізу даних про лесові грунти в Україні. Проведено певні дослідження місцезнаходження цих порід, зібрано дані про їхні властивості. Окрім того, одним із завдань Томас Умман вважає налагодження співробітництва щодо пошуку спільних тем для майбутніх досліджень між Технічним університетом Мічигана, який він представляє, й Національним гірничим університетом.

Науково-практичний семінар «Інформаційні технології DELKAM і КОМПАС в конструкторсько-технологічних рішеннях»
На кафедрі технології гірничого машинобудування відбувся науково-практичний семінар «Інформаційні технології DELKAM і КОМПАС в конструкторсько-технологічних рішеннях».


події 301 - 308 із 308
Початок | Попер. | 27 28 29 30 31 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт