Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

31.03.2011 Участь у програмі DreamSpark
Згідно програми DreamSpark студенти можуть отримати доступ до повних ліцензійних версій програмного забезпечення компанії «Майкрософт» для розробки та дизайну.

11.02.2011 Студенти кафедри технології гірничого машинобудування відзначені у міжнародному конкурсі
Нещодавно у резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Великобританії в Україні в Києві були підбиті підсумки 11-го щорічного міжнародного Конкурсу студентських робіт на іменні премії DELCAM.

09.02.2011 Українсько-американський ліцей – відповідність Часу
Як відомо, якісна освіта сьогодні – запорука успіху в майбутньому. Це стосується не тільки вищих, але й загальноосвітніх навчальних закладів. І в цій галузі НГУ тримає марку. Йдеться про Українсько-американський ліцей, заснований при нашому університеті у 1997 році.

01.02.2011 Лекції міжнародного експерта із Голландії
У Національному гірничому університеті постійно відбуваються зустрічі з фахівцями бізнес-структур задля підвищення професійного рівня студентства. Цього разу відділ міжнародних освітніх проектів НГУ подав заявку про співробітництво до Голландського фонду PUM, що спеціалізується на роботі з міжнародними експертами.

27.01.2011 Абітурієнтам та учням шкіл
Початок занять на підготовчому відділенні, підготовчих курсах з 05 лютого 2011 року.

Онлайн трансляція проведення підсумкового контролю знань - іспиту з підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та інженерів геодезистів 22.11.2021

АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СОЦІОЛОГІЧНОГО МОНІТОРИНГУ «ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС В НГУ ОЧИМА СТУДЕНТІВ»
У виданні представлені результати соціологічного дослідження громадської думки студентів щодо освітнього процесу в НГУ з використанням анкетного опитування, що проводилось у 2013 році.

Проект з семестрового навчання студентів у Бранденбургському технічному університеті
Вперше в Інституті економіки Національного гірничого університету був реалізований проект з семестрового навчання студентів у Бранденбургському технічному університеті - БТУ (м. Коттбус, Німечина), що був організований відповідно до програми студентського академічного обміну STUDEXA в рамках Угоди про співробітництво між вишами.

Міжнародні проекти – майбутнє науки та освіти 21 століття.
16 січня 2013 року співробітники відділу управління проектами НГУ зустрілися з молодими, перспективними та активними представниками кафедр, які зацікавлені у розвитку міжнародної співпраці. Основної метою такого зібрання послужило бажання активізації діяльності працівників гірничого у напрямку реалізації міжнародних наукових та освітніх проектів.

Засідання клубу ім. капітана А.Грязнова в НГУ
27-го числа відбулося засідання Військово-історичного клуба ім. капітана А.І.Грязнова, яке було присвячене 100-літтю з дня народження генерал-лейтенанта авіації та двічі Героя Радянського Союзу Григорія Пантелійовича Кравченко. Засідання провів голова клубу доцент кафедри історії та політичної теорії Анатолій Володимирович Поух за допомогою голови ДООПО «Примножимо славу Придніпров’я» Віктора Васильовича Березко. Послухати про легендарних героїв нашого краю і прийняти участь у засіданні прийшли студенти, викладачі, ветерани та члени клубу.


події 631 - 640 із 642
Початок | Попер. | 61 62 63 64 65 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт