Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

03.07.2012 Вступна кампанія триває (ВІДЕО)
Вступна кампанія в НГУ, як і в усіх вишах України, триває, попри технічні труднощі в електронній системі реєстрації

26.06.2012 Магістри отримали червоні дипломи
Висока якість навчання залежить не лише від високого викладацького рівня, але і від власного бажання вчитися. Це підтвердили 22 червня 47 магістрів- випускників НГУ, яким урочисто вручено червоні дипломи.

26.06.2012 Гірничий випустив перших спеціалістів у галузі промислового і цивільного будівництва
Кафедра будівництва і геомеханіки НГУ в травні поточного року випустила перших фахівців і магістрів за спеціальністю "Промислове та цивільне будівництво". У період з 14 по 22 травня 2012 пройшов захист дипломних проектів та магістерських робіт

21.06.2012 Геологорозвідувальний факультет НГУ відчиняє двері(ВІДЕО)
Підготовка гірничих інженерів-геологорозвідників була розпочата у 1918 році на відкритому у ДГІ геологічному відділенні, що пізніше було перетворено у геолого-маркшейдерський (1935 р.), а потім у геологорозвідувальний факультет (1952 р.).

06.06.2012 В рамках проекту ТЕМПУС "ECOMMIS" відбулася перша всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених "E-COMMERCE: проблеми, розвиток, перспективи"
5-6 червня 2012 р. у Дніпропетровську на базі Державного ВНЗ «Національний Гірничий Університет» пройшла Перша всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «E-COMMERCE: проблеми, розвиток, перспективи» в рамках проекту ТЕМПУС «ECOMMIS».

05.06.2012 Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми та перспективи інноваційного розвитку економіки України" в НГУ
З 31 травня – 02 червня 2012 року у Національному Гірничому Університеті проходила десята, ювілейна Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи інноваційного розвитку економік України». Метою конференції є консолідація наукового потенціалу і створення міжнародних науково-творчих колективів для інноваційного розвитку економіки України, визначення перспективних напрямків розвитку економічної науки.

31.05.2012 Студенти Центру українсько-польської співпраці НГУ успішно пройшли атестацію комісії Міністерства вищої освіти і науки Польщі
26, 27 травня у Національному гірничому університеті сталася знакова подія – відбулося засідання Атестаційної комісії Міністерства вищої освіти і науки Польщі з проведення сертифікаційного екзамену за програмою «Польська мова для іноземців». Цей екзамен є аналогічним за структурою до всім відомого Toeful, що здається із англійської мови. Незважаючи на те, що Національний гірничий університет є технічним вишом, його мовній підготовці можуть позаздрити колеги-філологи. Зокрема, Центр українсько-польської співпраці довів, що в гірничому можуть вивчати іноземні мови на дуже високому рівні. Основу тих, хто приступив до екзамену в Дніпропетровську, складають саме вихованці цього Центру (Двадцять п'ять осіби із сорок двох представляли Центр українсько-польської співпраці http://www.nmu.org.ua/ua/content/infrastructure/intern_educat_centers/ukr_poland_center/ - посилання).

21.05.2012 Студенти НГУ взяли участь у другому турі Всеукраїнської студентської олімпіади з математики серед технічних вузів та Міжнародній олімпіаді з математики
Викладачі кафедри вищої математики системно підвищують рівень підготовки талановитих студентів через залучення їх до участі в конференціях з методів математичного моделювання, підготовки публікацій тощо.

18.05.2012 Центр мовної підготовки НГУ (ВІДЕО)
Центр мовної підготовки Національного гірничого університету

11.05.2012 Як готують майбутніх фахівців на кафедрі обліку і аудиту НГУ
Наразі, у час суцільної «трансформації», «інтеграції», «реформування», фахівцям у галузі обліку і контролю ніколи сумувати. Вони, на відміну від інших фахівців економічних спеціальностей, не мають права у своїй роботі на помилку. Бо така помилка дорого може коштувати підприємству та й самому бухгалтеру.


події 561 - 570 із 642
Початок | Попер. | 55 56 57 58 59 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт