Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
10.06.2014

Підсумки 57-ої Спартакіади НГУ

В лютому 2014 року стартувала 57 спартакіада університету серед збірних команд факультетів з 10 видів спорту.

Цей спортивно-масовий захід має особливе значення в житті наших студентів. Адже фізична культура і спорт – це одна із основних складових частин формування здорового способу життя, соціальної активності, морально-психологічної стійкості, фізичної удосконаленості і підготовка до майбутньої професії. Саме над цими задачами працює кафедра фізичного виховання та спорту під час практичних занять з фізвиховання студентів. Будь-які змагання – це завжди перевірка набутих вмінь, навичок, духовних та фізичних якостей набутих спортсменом під час занять і тренувань. І тут перемагає сильніший та більш підготовлений.

 Викладачі кафедри серйозно підійшли до організації і проведення цієї спартакіади, яка тривала майже три місяці і в якій брали участь понад тисяча учасників

Заступниками деканів та керівниками збірних команд була проведена велика робота з огляду кращих спортсменів і формуванню збірних команд факультетів.

Були сформовані суддівські бригади, розроблено положення, план-календар проведення змагань з окремих видів спорту: волейболу, баскетболу, гандболу, шахів, фут залу, бадмінтону, настільного тенісу, армспорту, гирьового спорту, перетягування канату. Майже всі змагання проходили на великому емоційному підйомі.

 В результаті проведення цих змагань переможцем спартакіади, в комплексному заліку став факультет інформаційних технологій, який отримав перехідний Кубок університету, друге місце здобув факультет будівництва, третє – геологорозвідувальний факультет.

Бажаємо подальших успіхів.

Зав. кафедри фізвиховання і спорту В.М. Вілянський


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт