Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
20.01.2011

Українців цікавить американська бізнес-класика

nf_110117_3.jpg

У жовтні 2011 р. Національний гірничий університет (м. Дніпропетровськ) відчинить двері для слухачів класичної американської програми МВА (Master of Business Administration). Презентація програми вже відбулася в НГУ у червні минулого року. У заході взяв участь керівник МВА-програми університету Франклін (США) Дуглас Росс. Тоді ж український та американський університети домовилися про відкриття першої на півдні України американської програми Master of Business Administration. Вона надасть можливість слухачам України отримати одну з найвідоміших американських бізнес-освіт.

Для обговорення конкретних дій і всіх деталей, які потрібно підготувати до початку занять, 18 січня до НГУ прибув директор з питань міжнародного співробітництва Франклінського університету Михайл Степіен. Впродовж кількох днів розглядалися різноманітні питання співпраці. Нашому кореспонденту гість із Америки розповів, що програма МВА складається з 10 дисциплін. Восени заняття читатимуть 5-7 провідних викладачів університету Франклін і ще кілька з НГУ, а, можливо, з тих навчальних закладів, з якими Франклін-університет має міжнародні МВА-програми. Це Польща, Словаччина, Македонія, Китай, Туреччина, В`єтнам. Тож такий міжнародний аспект планується використовувати й у навчальному процесі НГУ.

Навчання триватиме приблизно 16 місяців. Однак для вивчення класичної програма слід мати вже певний досвід у веденні бізнесу, уже бути менеджером чи топ-менеджером великого підприємства, а не просто слухачем-студентом. Слухачі МВА-програми матимуть доступ до всіх інформаційних ресурсів університету Франклін. Програма МВА НГУ–університету Франклін буде забезпечена всім необхідним матеріалом на рівні міжнародних стандартів та критеріїв акредитації даної програми в США. Графік навчального процесу передбачає заняття у вихідні дні та ввечері, а також визначатиметься потребами слухачів. Всі заняття проводитимуться англійською мовою. По завершенні успішного навчання слухачам видаватиметься диплом Master of Business Administration університету Франклін, який визнається в усьому світі.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт